Fantacine.com

Om Avastin & Alzheimers

Om Avastin & Alzheimers


Avastin er varemærket for bevacizumab, medicin, der bruges til behandling af kolorektal cancer, lungecancer og avancerede hjernetumorer. Dette er et lægemiddel med meget barske bivirkninger, herunder tab af kroppens evne til at bekæmpe infektion. Fordi Alzheimers patienter har tendens til sår sig selv i ulykker, skal der træffes denne bivirkning i betragtning.

Overvejelser

Mennesker med glioblastoma multiforme (GBM), en dødelig hjernesvulst, vil ofte virke som om de har Alzheimers. Folk normalt dø med et år med diagnosen GBM. Der er lovende studier af Avastin med til at forlænge livet for dem med GBM (se Resources). Symptomer på både GBM og Alzheimers omfatter vanskeligheder med kommunikation, svært ved kropskontrol, hukommelsestab og ændringer i personlighed.

effekter

Avastin anvendes i kombination med kemoterapi til behandling af cancer og GBM. Det kan forårsage neutropeni, der er, når en person ikke kan producere nok hvide blodlegemer. Uden de hvide blodlegemer, kan den ikke være i stand til at modstå enhver infektion det kommer i kontakt med. Det kan også forårsage sår at hele meget langsommere og kan forårsage hemorrhaging i tumoren. Avastin har også været kendt for at forårsage gastrointestinal perforation, som kan være dødelig.

Fungere

Avastin virker ved at afskære blodforsyningen til tumoren gennem en væsentlig bremse eller stoppe de fleste af de blodkar, der forsyner tumoren, og gøre det vokse. Når tumoren ikke tilføres blodet den har brug, så kemoterapi kan være mere effektivt dræber tumoren.

Betydning

Pedeller af Alzheimers patienter skal være mere bevidste om, hvor alvorligt et sår kan være, når på Avastin. At tage sig af eventuelle skader der skal gøres med det samme. På grund af andre alvorlige bivirkninger, enhver Alzheimers patient med lunge-, colon eller rektal cancer på Avastin skal overvåges nøje.

Potentiel

Nogle mennesker med GBM kan være fejldiagnosticeret som havende Alzheimers. Det er ukendt, hvor mange mennesker er fejldiagnosticeret med Alzheimers. I USA alene, er 10.000 mennesker er kendt for at dø af GBM i et år. Omkring 78.000 mennesker er diagnosticeret med GBM i verden.

Selvom Avastin har potentielt dødelige bivirkninger, især for ulykkesfugl Alzheimers patienter, kan det være bedre at prøve stoffet snarere end at lade den Alzheimers patient lider med lungekræft eller kolorektal cancer. Ifølge World Health Organization, er mere end 1,3 millioner mennesker i verden diagnosticeret med lungekræft hvert år - uanset om de også har Alzheimers eller ikke.

Teorier / Spekulation

Avastin nyeste anvendelse er til behandling af svær brystkræft, som for nylig blev godkendt af Food and Drug Administration. Alzheimers patienter med svær brystkræft kan ordineres Avastin med kemoterapi.


        

Udgiv min kommentar