Fantacine.com

Giftige & Giftige havdyr

Giftige & Giftige havdyr


Havene indeholder utallige fantastiske væsner og planteliv. Fra koraller og søpindsvin til fisk, hajer og alt der imellem, der er mange undersøiske seværdigheder at se. Men de store organer farvande indeholder også farer for svømmere, snorklere og dykkere. En række giftige eller giftige havdyr lurer i vandet, til tider tæt på kystlinjen og andre gange længere ude i havets dybder.

Kontakt Irritation

Nogle gange bare komme i kontakt med en giftig eller giftig havdyr er nok til at skade eller endda dræbe en person. Jellyfish er berygtet for deres gift, og Havhvepse er en af ​​de mest dødbringende af alle. Kendt for at have dræbt mennesker på talrige lejligheder, disse skabninger har fangarme omkring 5 meter lange, som indeholder millioner af stikkende celler kendt som nematocysts. Portugisisk orlogsmand, hav hvepse, søanemoner, søpølser, stikkende koraller, krone-of-torne søstjerner, hydroider, Irukandji og søpindsvin er andre typer af giftige eller giftige havdyr mennesker bør undgå.

indtages toksiner

Nogle former for fisk og havdyr er ikke beregnet til konsum. Andre synes fint at spise for nogle mennesker (tunger, østers og andre skaldyr) Endnu forårsage en allergisk reaktion i andre. Pufferfish er velkendte havdyr, som er giftige at spise, ofte med fatale resultater. Porcupine fisk, Cowfish, boxfish, Tobies og klumpfisk har også toksin i deres kroppe.

injicerede toksiner

Nogle marine væsener er i stand til at indsprøjte gift eller toksiner i deres bytte --- samt i mennesker. Mens smukke, bør dykkere og andre svømmere undgå kontakt med kegle skaller, som har en bemærkelsesværdig mængde af gift. En geograf kegle (Conus geographus) indeholder nok gift til at dræbe omkring 700 mennesker. Andre havdyr, der kan injicere giftstoffer omfatter blåringet blæksprutte, rokker, stonefish, havslanger og en række giftige fisk.

Andre farlige Havdyr

Ikke alle farlige havdyr bruger gift eller gift, når angribe deres bytte. Hajer, for eksempel, er en af ​​de mest kendte hav rovdyr og angribe et antal mennesker hvert år. Andre væsentlige marine rovdyr omfatter barracuda, muræner, stor havaborre og saltvand krokodille. Det er bedst at udforske ukendte farvande i selskab med en erfaren guide når det er muligt at undgå farer.


        

Udgiv min kommentar