Fantacine.com

Hvad er ingredienserne i en Flu Shot?

Hvert år millioner af mennesker verden over modtager influenza vaccine til at forhindre udbrud af influenzavirus. Men netop hvad der er indeholdt inde i influenzavaccine, og hvordan fungerer det for at forhindre influenza? Denne artikel forklarer, hvad der er indeholdt i de forskellige influenza vaccine levering metoder, såsom injektion eller næsespray.

Historie og Evolutions

Mens influenza kan betragtes som en gene eller mindre helbredsproblem efter nutidens standarder, i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, i henhold til World Health Organization, stammer af den spanske influenza dræbte millioner af mennesker. Kun få behandlinger var til rådighed for endeligt helbrede influenza, og forskerne begyndte at lede efter en metode til at forhindre, at influenza-virus. Når forskerne opdagede tilstedeværelsen af ​​virus vokser i hønseæg, blev der taget skridt til at udnytte disse vira til et brugbart vaccine til at forhindre influenza. Mens vaccinen har undergået mange re-toolings, princippet om at bruge virus fundet i hønseæg er stadig i sted i dag.

virus Selection

Den influenzavaccine givet hvert år er faktisk en kombination af forskellige virusser, makeup varierer årligt. Hvert år forskere og læge datterselskaber af Verdenssundhedsorganisationen mødes for at diskutere prøver indsamlet fra influenza virus rundt om i verden. Hvis stammer, som har potentiale til at starte en pandemi (gennemtrængende eller verdensomspændende form for influenza), disse er identificeret og udvalgt til at være inkluderet i vaccinen. Mens der er mange trin til processen med at skabe en influenzavaccine hvert år er vaccinen stort set valgt, testet og renset adskillige gange for at sikre den mindste mængde af mulige allergisk reaktion, når det gives til mennesker. De vira selv at blive inkluderet i vaccinen, dyrkes i hønseæg, fordi de er let tilgængelige og giver et godt miljø at vokse vaccinen.

Skud

Når vaccinen er fremstillet og grundigt testet, er det sat til vaccine formular. Den influenza skud selv indeholder inaktiverede vira (dyrket i æg), formaldehyd til konservering og at dræbe virus og et konserveringsmiddel kaldet thimerosal, der er til stede i kun spor, ifølge CDC. På grund af det faktum, at vaccinen er fremstillet i hønseæg, bør dem, der er allergiske over for fjerkræ og fjerkræprodukter ikke får vaccinen af ​​frygt for bivirkninger.

Intra Nasal

Sammenlignet med vaccinen, har makeup af næsespray influenza vaccine (mærkenavn FluMist) ikke indeholder thiomersal. Næsespray indeholder også levende, men meget svage, virus i lave doser, sammenlignet med de dæmpes vira, der er indeholdt i skuddet.

Fremtidige Alternativer

Forskere søger i øjeblikket ud andre muligheder for at fremstille influenzavaccine ingredienser, herunder vaccinen Optaflu, som bruger en mammal cellelinie (sammenlignet med fugle) at skabe de vira for vaccinen. Mens Optaflu er endnu ikke blevet godkendt i USA, er det i øjeblikket godkendt til brug i EU-landene. Optaflu viser særligt lovende, fordi dem, der er allergiske over for fugle og var tidligere ikke i stand til at modtage skuddet kunne nu få en influenza skud.


        

Udgiv min kommentar