Fantacine.com

Holistisk Kolde Retsmidler

Holistisk Kolde Retsmidler


Holistisk medicin er en medicinsk tilgang, der ser på det hele menneske i stedet for blot ved en samling af symptomer ved behandling sygdomme. Selv om en holistisk tilgang ikke betyder "ingen medicin" eller "ingen kirurgi," der er en præference for mere naturlige behandlinger, hvis et sikkert alternativ eksisterer. Denne filosofi kan være en god mulighed for at behandle sygdomme som forkølelse, hvor der ikke er nogen kendt helbredelse.

fælles Urter

Der er en række urter almindeligvis anvendes i helhedsorienterede forkølelsesmidler. En, der har fået bred omtale er echinacea, som synes at styrke immunforsvaret og forkorte varigheden af ​​en forkølelse. Forsøgspersoner, der fandt dosering af 900 mg dagligt af Echinacea purpurea, en af ​​de tre sorter af echinacea, rapporteret lindring i sværhedsgraden af ​​forkølelsessymptomer inden for få dage. Andrographis, en busk fundet i Indien og Asien, kaldes undertiden "indisk echinacea", fordi det giver de samme fordele.

Ginseng, især asiatiske ginseng (Panax ginseng) menes at virke som en immun booster, hjælper med at forebygge forkølelse. Ingefær er også blevet undersøgt og fundet at indeholde flere kemikalier, der kan være gavnlige mod rhinovira, den mest almindelig forkølelse virus. Hvidløg, løg og anis er alle traditionelt anvendes, som er goldenseal og katost.

Vitaminer og mineraler

Der er også mineraler, der menes at hjælpe med at lindre ubehaget ved en almindelig forkølelse. Zink siges at øge hvide blodlegemer, styrke immunsystemet og afkortning forkølelser. Der er også forskere, der mener, at store doser af C-vitamin har samme virkning, og anbefale op til 2000 mg om dagen for børn, og 1000 til 3000 mg en time for voksne. Vær opmærksom på at ekstremt høje doser af C-vitamin kan forårsage diarré.

Kolloid sølv er undertiden anbefales til behandling af ondt i halsen. Sølv blev anvendt i mange år i medicinske behandlinger og var den vigtigste antibakterielle stof, der anvendes før antibiotika blev opdaget. Rådfør dig med en læge, før du bruger kolloid sølv. Det kan have alvorlige bivirkninger, herunder en tilstand kaldet argyria, hvilket får kroppen til at vende blålig-sølv, og tilstanden er ikke reversibel.

Hjemmelavede retsmidler

Ingefær te lindrer ondt i halsen og hjælper lindre bryst og tilstoppet næse. Kombiner en sektion af revet eller i tynde skiver frisk ingefær 1 i., Den ene halvdel en tynde skiver frisk citron og en mosede fed hvidløg med 2 kopper vand i en lille gryde. Bring det i kog, sænk derefter varmen og lad det simre i 20 minutter. Strain i et krus og tilsæt 1 til 2 spsk. af honning.

En urte feber bod kan foretages fra 1 ounce af tørrede hyldeblomster, 1 ounce af tørrede pebermynte blade, og 2 kopper kogende destilleret vand. Placer urter i en varme-safe gryde og hæld kogende vand over dem. Dæk og lad stejle i et varmt sted i cirka 15 minutter. Strain før brug. Feberen genoprettelse kan sødet med honning.

The Royal Herbal Tea blanding kan gøres i god tid, og te gennemsyret som nødvendig for at behandle svære forkølelsessymptomer. Kombiner lige store mængder af tørrede Pennyroyal, tørret katteurt, tørret horehound, tørret grøn mynte, tørret salvie, tørret verbena og tørret hvid røllike. Efter behov, hæld 2 kopper kogende vand over 2 til 3 spsk. af de urter, derefter dække og lad stå 10 minutter. Stamme, og forsøde med honning, hvis det ønskes. Drik en kop te hver to til tre timer, eller oftere hvis der ønskes sveden.


        

Udgiv min kommentar