Fantacine.com

Fysisk terapi Udstyr til skulder kirurgi

Fysioterapeuter anvender en række værktøjer til at hjælpe patienter med skulder problemer genvinde mobilitet og anvendelighed på en af ​​kroppens mest anvendte leddene. Skader eller postoperativ leverfunktion hæmmer patientens vifte af bevægelse af kugle- og sokkeltype joint og styrken af ​​de omkringliggende muskler. Terapeuter ordinere forskellige øvelser til at løse begge disse områder, der kan udføres enten i rehab facilitet eller i hjemmet, hvis patienten har udstyret.

lette vægte

Lette håndholdte håndvægte anvendes ofte til at støtte i at genvinde tabte styrke til de muskler, der virker direkte på skulderåget. Vægten af ​​håndvægte variere, og vægten anvendes, afhænger til patientens eksisterende styrkeniveau. Vægtene, som regel lige fra én til 10 pounds, anvendes efterhånden som patienten får stærkere. Øvelser udføres med en høj rep arrangement med 10 til 20 reps; sjældent gør patienten arbejde indtil muskuløs fiasko.

Resistance Bands

Et alternativ til håndvægte er brugen af ​​elastikker, der varierer i sporvidde, hvilket igen virkninger mængden af ​​elasticitet af de bands. Jo tykkere bånd, jo vanskeligere bliver det at strække den. Som med håndvægte, kan forskellige bands bruges efterhånden som patientens styrke niveau stiger. Båndene, dybest set kirurgisk typen slange kendt for sin smidighed, har plast håndtag i begge ender af bandet.

Borde

Et terapeutisk tabel, som kan substitueres med en patients egen seng når han har afsluttet sine terapi sessioner, kan anvendes til afvænning en patients skulder ved at have den person lå enten tilbøjelige eller liggende og dingle armen over bordkanten. Patienten virker på vifte af bevægelse og styrke ved at udføre sådanne øvelser som holder sin arm ud til siden og flytte den rundt i cirkler eller hæve sin arm over hovedet.

bloktrissesystem

Denne enkle maskine har patienten sidde (eller stå i nogle tilfælde), og hold i håndtagene på hver side af rebet, der kører op og over de ovenfor hoved vægmonteret remskive. Patienten kan langsomt eller hurtigt skifte trække hver side af rebet ned i rækkefølge. Denne bevægelse virker på skulderen og skulderbladet og er især nyttigt for patienter med rotator cuff skader. En alternativ stykke tilsvarende udstyr er hjulet, en vægmonteret hjul, patienten drejninger, der virker meget gerne remskiverne arbejde i at genvinde vifte af bevægelse.

Finger Stiger

Denne vægmonterede strimmel af træ eller plastic indeholder flere fordybninger, at patienten "klatrer" med fingrene. Som med mange af de andre øvelser, klatring stigen er progressiv da patienten arbejder på at hæve armen over hovedet, indtil fuld forlængelse kan nås.


        

Udgiv min kommentar