Fantacine.com

Sådan Stop Feet & lægkramper

Ben og fod kramper eller spasmer, er en smertefuld stramning af musklerne i benet. De normalt sidste mange sekunder, men kan være yderst smertefuldt. Kramper er forårsaget ved at lægge stille for længe, ​​dehydrering, nogle lægemidler og nerve eller hjernesygdomme, ifølge American Cancer Society.

Instruktioner

Sådan Stop Leg og Foot Kramper

1 Brug en kold vaskeklud til at massere kramper musklen for ikke mere end 10 minutter. Kolde temperaturer fungere som smertestillende og anti-inflammatorisk. Opvarmning af krampe er også en mulighed. Varme kan være mere betryggende, fordi det giver overfladisk blodgennemstrømning, ifølge DisabledWorld.com. Anvend varme for ikke mere end 20 minutter, med enten en varm klud eller et varmt bad.

2 Kramper kan opstå på grund af utilstrækkelig kalium. Forbruge kalium, gennem fødevarer eller kosttilskud, hvis det anbefales af en læge. Bananer og kartofler er en god kilde til kalium.

3 Forbruge calcium produkter såsom mejeri eller calcium-berigede fødevarer. En læge kan også ordinere et supplement. Calcium er et af de vigtigste elektrolytter, der hjælper celler fungere ordentligt.

4 Få nok natrium. Natrium er et centralt elektrolyt i cellefunktion. Det er også muligt at forbruge elektrolytter fra sportsdrik såsom Gatorade.

5 Stretch. Æglæggende i seng for længe kan forårsage kramper. Træn dine ben ved at bøje og glatning dem og ved at strække det modsatte muskel gruppe. Prøve en let motion inden sengetid, såsom ridning i et par minutter på en stationær cykel, for at forhindre natlige kramper.

6 Spørg din læge til muskelafslappende midler. Hvis tager Relaxants, være klar over svimmelhed.

7 Drik vand. Dehydrering er en almindelig årsag til kramper. Det anbefales at drikke seks til otte glas (otte ounce per glas) vand dagligt.

TIPS

  • Det er smertefuldt og svært at strække under en krampe, men det kan bringe lindring hurtigere.
  • Hvis kramper varer i timerne eller ikke lettet ved at massere, varme eller strække, kontakte en læge.

        

Udgiv min kommentar