Fantacine.com

Iliofemorale Bursitis Behandling

Den iliopectineal bursa sac ligger på tværs af de iliofemorale og pubofemoral ledbånd i en Y-form mellem hofte og ben knogler. Iliofemorale bursitis, som også kaldes iliopectineal bursitis, opstår, når der er overskydende friktion mellem ledbånd og bursa sac, som kan forårsage smerte og inflammation. Behandlinger kan variere afhængigt af alvorligheden af ​​skaden.

Betydning

Da iliofemorale bursitis kan være forårsaget af overforbrug ligesom i løb eller dans, bør mennesker med denne betingelse stoppe al motion og hvile. Dette vil forhindre yderligere forværring af bursitis.

Typer behandling

Anti-inflammatoriske medicin som ibuprofen og naproxen kan hjælpe med at reducere smerter og betændelse. En læge kan være nødvendigt at give et glukokortikoid skud for mere alvorlige smerter, ifølge Utdol.com: Bursitis Behandling.

Andre typer behandling

Ice kan være yderst effektive til at reducere den oprindelige inflammation og smerte forårsaget af iliofemorale bursitis. Ice bør anvendes med 20 minutters intervaller flere gange om dagen. Varmepuder og varmt vand flasker kan også hjælpe med at lindre smerter og stivhed.

Effekter af motion

Mennesker med iliofemorale eller hofte bursitis bør gradvis arbejde sig ind i en øvelse eller fysisk terapi rutine. Motion kan bidrage til at øge blodgennemstrømningen til healing samt styrke tilstødende muskler for øget stabilitet.

Overvejelser

En læge kan have til at udføre flere tests for at afgøre, om en persons iliofemorale bursitis er forårsaget af andre symptomer såsom femoralis nerveskader eller fælles degeneration. Hvis ja, kan yderligere behandlinger ordineres.


        

Udgiv min kommentar