Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af seglcelle anæmi?

Seglcelleanæmi er en genetisk sygdom, der påvirker blodlegemer. Normale røde blodlegemer er runde og bevæge sig let gennem celler. Mennesker med seglcelleanæmi producere hæmoglobin forskelligt, hvilket resulterer i celler, der tager en anden "segl" form. Disse mærkeligt formede celler ikke bevæge sig let gennem blodkarrene og i nogle tilfælde kan sidde fast i små blodkar og tilstoppe karret. Derefter kan væv begynde at dø i de dele af kroppen fødes af disse små blodkar.

Medicin

Tidlig diagnose er meget vigtig for en vellykket behandling af seglcelleanæmi. Nogle børn er diagnosticeret og behandlet i vorden. Mens der er medicin til rådighed til behandling af voksne, kan sygdommen forårsage flere komplikationer og bliver vanskeligere at behandle, hvis behandlingen er forsinket.

Penicillin er normalt anvendes til behandling af børn med seglcelleanæmi. Det kan administreres regelmæssigt formular fødsel gennem alder 5 for at forhindre lungebetændelse eller andre komplikationer, der har tendens til at opstå formular seglcelleanæmi som følge af abnormiteter i blodet. Børn kan også gives folinsyre kosttilskud.

Hydroxyurea er en form for medicin, primært anvendes til behandling af voksne med svær seglcelleanæmi. Det stof hjælper kroppen til at producere mere føtalt hæmoglobin, som er et naturligt stof, der produceres hos spædbørn, der hjælper til at bekæmpe seglcelleanæmi.

blodtransfusion

Blodtransfusioner hjælper til at minimere anæmi i forbindelse med seglcelleanæmi. Blodtransfusioner lindre eller minimere risikoen for anæmi ved at hæve optællingen af ​​normale røde blodlegemer. Fordi røde blodlegemer gør jern, kan have hyppige blodtransfusioner føre til en ophobning af overskydende jern. Som et resultat, lægemidler, såsom Deferasirox, er givet for at hjælpe med at reducere jern niveauer i blodet.

Andre Behandlinger

Visse andre behandlinger er tilgængelige til behandling af svær seglcelleanæmi, eller symptomerne på seglcelleanæmi. Oxygen kan indgives til giver åndedrætsbesvær lettere, hvis seglcelleanæmi forårsager brystet problemer. Knoglemarvstransplantationer kan helbrede seglcelleanæmi ved at erstatte knoglemarven, der producerer de unormale seglcellekriser med knoglemarv fra en rask donor. Marv transplantationer er kun anbefales til visse patienter med svær seglcelleanæmi grund af de risici, der er forbundet med transplantation. Endelig kan smertestillende indgives til behandling af smertefulde komplikationer af seglcelleanæmi, der opstår formular vævsskader forårsaget af mangel på blodgennemstrømning.


        

Udgiv min kommentar