Fantacine.com

Hvordan kan genkende symptomerne på mavesår

Hvordan kan genkende symptomerne på mavesår


Et mavesår eller mavesår kan defineres som en brud eller erosion eller afslidning i foring af spiserøret, maven, eller tyndtarmen og navngivet anderledes, når der forekommer på anden placering. Når diagnosticeret i maven, er det kendt som mavesår og et sår i duodenum kaldes tolvfingertarmen. Det er forårsaget af en bakterie kaldet Helicobacter pylori, brug af NSAID, såsom aspirin og ibuprofen, syrer og pepsin. Selvom rygning, alkoholisme og koffeinindtag produktgruppe forstås forværre tilstanden, kan de ikke anses som den eneste årsag. Mavesår kan have visse symptomer.

Instruktioner

1 Kontroller, om person oplever halsbrand eller en følelse af brændende smerter bag brystbenet mellem varigheden af to måltider, lige efter måltider og / eller i morgentimerne. Varigheden af ​​denne situation kan være minutter eller endda timer. En sådan smerte kan mindskes ved indtagelse af mælk, antacida, let mad eller blot ved at slappe af.

2 Spørg hvis personen føler nogen smerte i brystet eller smerter lige under brystet.

3 Kig efter symptomer såsom fordøjelsesbesvær, kvalme, hyppige opkastninger, sure retches og højt og dybt bøvsen kombineret med manglende interesse i fødevarer. Men i sjældne tilfælde, specielt for sår på tolvfingertarmen, patienter udviser øget appetit.

4 Se om personen vågner op om natten og klager over mavesmerter, tomhed eller et oppustethed fornemmelse i maven.

5 Kontroller, om person føler overdreven træthed. Kontroller, om der er en unormal og pludseligt tab af vægt og anæmiske symptomer.

6 Kontroller for blod i fæces og se, om afføringen er mørkfarvet grund af tilstedeværelsen af blod.

7 Se også hvis personen oplever en samlet irritation og ubehag.

TIPS

  • Undgå unødig indtag af smertestillende medicin såsom hovedpinetabletter og ibuprofen.
  • Undgå overdreven indtagelse af alkohol, koffein produkter, krydret, fedtet og tangy mad.
  • Drik betydelige mængder vand og spise en rettidig og sund kost.

        

Udgiv min kommentar