Fantacine.com

Medicin til Jock Itch

Jock kløe eller tinea cruris, er en af ​​en række svampeinfektioner, at en person kan udvikle sig. Som navnet antyder, jock kløe påvirker lysken og var dette navn, fordi folk, der sveder meget er mere udsatte for tilstand, der forekommer. Atleter har tendens til at svede en masse, deraf navnet "jock kløe." Mænd eller kvinder kan udvikle det.

Basics

Jock kløe er forårsaget af den samme svamp som fodsvamp. Jock kløe udseende kan være cirkulær, som med ringorm, eller kan fremstå som rød, kløende områder. Der kan være en brændende fornemmelse i det berørte område og / eller afskalning eller revnedannelse i huden.

Enhver person, hvis lysken er ofte fugtigt er i fare for at udvikle jock kløe. Svampen trives i fugtige, mørke områder. Det kan påvirke den indre lår, balder, kønsorganer og anal områder, som rapporteret af Mayo Clinic.

Selv alvorlige komplikationer fra jock kløe er usandsynligt, bør den tilstand, der ikke reagerer på over-the-counter medicin inden for to uger ses af en sundheds-udbyderen. Sekundære infektioner fra ridser eller revner i huden kan forekomme, eller jock kløe kan være et symptom på et immunsystem problem.

Over-the-counter medicin

The University of Maryland Medical Center og Mayo Clinic begge konstatere, at over-the-counter (OTC) medicin er passende som en første linje i behandling for jock kløe. Hvis betingelse ikke er forbedret efter brug af OTC medicin i to uger, dog konsultere din sundhedspleje udbyder.

Typer af håndkøbslægemidler

To grundlæggende typer af OTC medicin kan bruges til behandling af jock kløe: allylaminer og azoler. Allylamin medikamenter arbejder normalt i en kortere periode, men er generelt dyrere end de azol medicin. Azol medicin vil koste mindre, men tager længere tid at kunne behandle den betingelse.

Eksempler på allylamin OTC medicin er terbinafin og naftifin; azol OTC medicin er miconazol og clotrimazol. Dette er generiske navne medikamenter. Kontroller produktets etiket til at bestemme, hvilken af ​​de to typer af behandlinger er det.

receptpligtig medicin

Hvis OTC medicin ikke helbrede de jock kløe, kan din sundhedspleje udbyder ordinere enten en oral medicin eller en recept-styrken medicin til at gælde for det berørte område.

Forebyggelse

For at minimere væksten af ​​organismer på huden, brusebad eller bader dagligt og efter svedtendens. Undgå undertøj fremstillet af syntetiske materialer --- bomuld foretrækkes. Undgå at bære tætsiddende undertøj eller bukser. Del ikke håndklæder med nogen, og bruge et rent håndklæde hver gang du brusebad eller karbad. Behandling af fodsvamp, så snart den forekommer, da dette kan spredes til lysken. Hvis du har fodsvamp, sat på strømper, inden du tager undertøj og bukser.


        

Udgiv min kommentar