Fantacine.com

Tegn på Low Protein

Mens utrolig sjælden hos raske voksne, er det muligt at lide af proteinmangel. Måske er resultatet af et valg af livsstil, lavt protein niveauer manifestere på mærkbare måder. Mange vegetarer og veganere, som ikke forbruger nok (eller eventuelle) animalske proteiner, måske ønsker at se ud for følgende symptomer.

Træthed

Det mest indlysende symptom på lavt blod protein er træthed. Hvis du finder dig selv gabende, konstant sløv eller ude af stand til at udføre funktioner, kan du blive ramt af træthed. Koffein og andre stimulanser kan ikke hjælpe dig til at føle "vågen".

Nedsat muskelmasse

Hvis dit udseende er blevet mere mager eller endda "buttede", du kan opleve et fald i muskelmasse. Ligesom bodybuildere kan overbelaste på protein for at få en stadig mere muskuløs fysik, hvis du mangler protein, vil muskel definition falde. Dette kan være den mest tydelige i større muskelgrupper, som glutes eller firkanter.

Langsom Wound Healing

Har et snit, der bare ikke vil helbrede? Det kan være et tegn på en proteinmangel. Collagen, et centralt protein i at holde huden sund og elastisk, kan mangle, efterlader et sår mere modtagelige for langsommere heling.

væskeansamling

Også kendt som ødem, kan væske samle sig i ekstremiteterne og i kropskaviteten selv, hvilket fører til hævelse. Et protein-mangel giver cellevægge forværres og plasma til at sive ud af cellerne. Ødem kan maskere vægttab, der ellers kan komme fra en proteinmangel.

Retsmidler

Relativt mindre protein mangler kan blive helbredt med ændringer i kosten - ved at tilføje mere kød, animalske proteiner, soja eller bælgfrugter. For flere involverede tilfælde, se en læge. Hun kan være i stand til at tilbyde en række lægemidler til at fremskynde helbredelse.


        

Udgiv min kommentar