Fantacine.com

Hvilken slags fødevarer bør du spise for Energi?

Hvilken slags fødevarer bør du spise for Energi?


Hvis du føler dig drænet for energi, er der visse fødevarer, du bør spise som vil hjælpe dig føle sig mere energisk. Spise fødevarer med højt proteiner, kulhydrater og vitamin B er ideelle til at give din krop den energi, den behøver. Spise disse typer af fødevarer vil give din krop til at omdanne fødevarer til energi.

frugter

Frugt er en af ​​de bedste typer af fødevarer for at øge energi. Frugt medvirke til at mobilisere kroppens stofskifte og til gengæld hjælper brænde fedt. De er også en god kilde til detoxing din krop. Ved at spise mindst fem portioner frugt om dagen, skal din energi niveau stige. De bedste typer af frugt at spise er bananer, druer, jordbær og frisk appelsinjuice. Bananer indeholder naturligt sukker, som hjælper med at give kroppen en næsten øjeblikkelig stigning i energi. Bananer indeholder også en specifik aminosyre, som kroppen skifter til serotonin, der er kendt som den lykke hormon. Serotonin hjælper folk med deres humør.

Proteiner

Proteiner er afgørende for et organ til at føle sig fyldt med energi. Der er mange forskellige typer af proteiner, herunder nogle mejeriprodukter, såsom ost med lavt fedtindhold, skummetmælk, yoghurt og hytteost. Kød og fisk tilbyder også protein. Rødt kød og fjerkræ bør spises med måde. Fisk, såsom sushi, rejer og tun, er gode kilder til protein, som bidrager til at øge en persons energi niveau. Spis nødder eller jordnøddesmør som gode kilder til protein, der er ideel til at øge energi.

Grøntsager

Grøntsager er en god kilde til vitaminer, som også bidrage til at øge energi. Broccoli og peberfrugter er høj i vitamin B-og C. spinat, asparges og kål er også gode valg for energi-styrke grøntsager. Sojabønner er en anden mad med højt calcium, jern, fibre og flere forskellige B-vitaminer. Et andet godt valg af fødevarer at spise for det er tofu.

Kulhydrater

Når maden er forbrugt, kroppen tager det og forvandler det til blodsukker, eller glucose. Den nemmeste typer af fødevarer konverteret er kulhydrater. Der er to hovedtyper af kulhydrater - raffineret og kompleks. Du bør undgå at spise raffinerede kulhydrater, såsom hvidt sukker og hvidt brød, og spiser komplekse kulhydrater i stedet. Flere gode komplekse kulhydrater er havre og fuldkorn. Hele korn og brød er fantastisk til at øge energi. De er rige på vitamin B.


        

Udgiv min kommentar