Fantacine.com

Hvordan Are Frugt & Grønt Vigtigt at Studerende?

Hvordan Are Frugt & Grønt Vigtigt at Studerende?


Frugt og grøntsager indeholder næringsstoffer, antioxidanter og kostfibre, som alle er afgørende for en sund krop og sind. Denne fødevarer gruppe er særligt vigtigt for studerende og unge børn, der konsekvent står nye fysiske og mentale udfordringer, og hvis kroppe er voksende og skiftende. For at holde sig sund, eleverne bør indtage tre til fem portioner af både frugt og grønt hver dag.

Sund Vægt

Frugt og grøntsager er lav i kalorier og høj i fiber, hvilket gør dem meget påfyldning fødevarer. Spise masser af frugt og grøntsager bidrager til sund vægt, hvilket er vigtigt for børn i skolealderen og teenagere. En dårlig kost højt i fede, olieholdige fødevarer og forarbejdet kød er en af ​​de primære årsager til fedme blandt børn, hvilket kan resultere i lavt selvværd og dårlige resultater i skolen og fritidsaktiviteter.

skolernes resultater

Spise masser af frugt og grøntsager kan hjælpe eleverne være opmærksom og fokuseret. Dette kan resultere i højere niveauer af motivation og bedre karakterer. Studerende, der spiser nærende måltider er også mindre tilbøjelige til at få syge ofte, hvilket øger skolegang.

High Energy Niveauer

Studerende, der spiser masser af frugt og grøntsager forbruge større mængder af vitamin A, C og E, som alle bidrager til et højt energiniveau. De forbruger også tilstrækkelige mængder af mineraler såsom zink og kalium, der findes i fødevarer som spinat og bananer. Studerende med højere energi-niveauer er mere tilbøjelige til at være fysisk fit og klarer sig bedre i sport. De er mere tilbøjelige til at blive involveret i fritidsaktiviteter og oplever mindre træthed efter skole.

Krop Development

For studerende i junior high og high school, at spise masser af frugt og grønt er særlig vigtig. Disse fødevarer kan hjælpe med hormonal balance i puberteten, når hormoner er vanskelig at kontrollere. Spise grøntsager og frugt fremmer også en sund vægt og et trim fysik, som bidrager til positiv selvopfattelse og højt selvværd i en tid hvor de ellers kunne føle selvbevidst om deres skiftende organer.


        

Udgiv min kommentar