Fantacine.com

Æteriske olier til brug for Tinnitus

Tinnitus er kendetegnet ved en ringende, hvislende eller anden type ubønhørlige støj i ørerne. Lyden, som ikke skyldes en ekstern kilde, kan være forårsaget af væske i øret, en infektion, Menières diesease eller otosklerose. Tinnitus kan også være forårsaget af hårde masser af voks i øret, en stoppet næse, aspirin, alkohol og overdreven rygning. Normalt symptomer på tinnitus løse sig selv med tiden. Hvis tinnitus fortsætter, kan æteriske olier hjælpe med at behandle problemet.

Essential Oil Blend

En æterisk olie blend samler de bedste af flere forskellige olier. En kombination af cypres, lavendel og enebær vil give en synergistisk tilgang til behandling af tinnitus. Disse olier bidrage til at genoprette og styrke, aflaste, afgifte og slappe af nervesystemet.

Juniper

Juniper har en aroma meget gerne balsam med træagtige noter. Juniper er en fantastisk detoxifier og hjælper med at rense blodet. Juniper frigiver giftstoffer fra kroppen og fremmer udskillelsen af ​​urinsyre krystaller. Juniper bistår også funktion af nyrerne. Dette væsentlige olie er også nyttige i at hjælpe kroppen til at regulere sig selv, og er anvendelig som et fordøjelsesfremmende støtte. Den afgiftende virkning af Juniper er især nyttige til behandling af tinnitus.

Cypress

Cypres er æterisk olie fremstillet af blade og kogler af et stedsegrønt cypres. Cypress, ligesom enebær, har træagtige toner og har en lys, frisk aroma med nogle spice. Cypres æterisk olie hjælper med at berolige nervesystemet og lethed nervøse spændinger i kroppen. Det forbedrer blodcirkulationen og kan lindre tilstande relateret til overbelastning af lymfeknuder. Det er også nyttigt i behandling af sinusitis.

Lavender

Lavendel har en sød blomsteragtig duft og anvendes til behandling af tilstande, såsom overbelastning, samtidig hjælpe reparationsceller og tilskynde regenerering. Lavendel har en stærk genoprettende handling samt at det er en afslappende. Den beroligende, beroligende og beroligende egenskaber af lavendel er vigtige i den æteriske olie blanding til behandling af tinnitus.

Sådan bruges æteriske olier

Gør æteriske olie ved at kombinere 15 dråber af hver æterisk olie med 1 ounce af carrier olie såsom sød mandelolie. Sted i små, mørke glasflaske med dråbetæller. Ryst olierne sammen og give dem mulighed for at blande i mindst 24 timer.

For at bruge, sætte en til tre dråber af de blandede æteriske olier ind i din håndflade, og inhalere dybt. Så gælder olien på bagsiden og forsiden af ​​øreflipper på den side, der er berørt. Olien vil indtaste nerveender i disse områder, og producere en følelse af afslapning. Tilføj et par dråber af blandingen til en fordamper og inhalere røgen for at hjælpe med at opklare overbelastning, som kan lette tinnitus. Massere panden samt området omkring ørerne også er gavnligt at lindre tinnitus symptomer.

Andre Essential

Andre æteriske olier til at overveje, når behandling af tinnitus er citron æterisk olie og steg æterisk olie. Tilføj en dråbe eller to af deres olie, sammen med rosmarin og cypres, til en fordamper og indånde dampene i at hjælpe med at opklare dine bihuler. Massere templer og ydre øre område for at reducere følelsen af ​​ringen for ørerne.


        

Udgiv min kommentar