Fantacine.com

Hvordan kan man se, hvis du har en blære infektion

En blære infektion (almindeligvis kendt som en urinvejsinfektion eller UTI) er den fælles resultat af E. coli-bakterier have rejst i kroppen gennem urinrøret. Symptomerne på en blære infektion er nemme at få øje på, svært at ignorere, og meget ubehageligt. Det er afgørende for dig at se en læge ved det første tegn på blære infektion til at modtage den rette recept og fjerne de bakterier, før det har en chance for at forårsage alvorlige skader.

Instruktioner

Identificering Infektion

1 Constant, ubehagelige vandladning er det mest almindelige symptom. Der kan være en brændende eller smertefuld fornemmelse i urinrøret eller blæren. Din urin kan også være rødlig eller uklar.

2 Har du svært ved vandladning, selv efter at føle at du virkelig nødt til at "gå?" Blære infektioner forårsage en følelse af tryk på blæren, hvilket resulterer i trangen til at lade vandet, selv om dette ikke er tilfældet.

3 Smerter i lænden eller siden, lige under ribbenene, kan være et godt tegn, du har en urinvejsinfektion. Nogle personer kan også opleve mavekramper.

4 Personer, der lider af en blære infektion har også rapporteret generel utilpashed, kvalme, svag, og febrilsk.

TIPS

  • Ved det første tegn på blære infektion er det vigtigt at se en læge for korrekt antibiotikabehandling. Ubehandlede blære infektioner kan resultere i nyreskade.

        

Udgiv min kommentar