Fantacine.com

Sådan får CPAP Hjælp

Sådan får CPAP Hjælp


Kontinuerligt positivt luftvejstryk (CPAP) terapi er en almindeligt ordineret behandling for obstruktiv søvnapnø. Det virker ved at sætte tryk den øvre luftvej, således at halsen ikke kan blokeres vejrtrækning under søvn. CPAP-behandling er effektiv, men det tager nogle få bruges til. Heldigvis er der flere kilder til at henvende sig til få hjælp, når du starter CPAP-behandling.

Instruktioner

1 Ring til din respiratorisk terapeut. Din terapeut (den person, der oprindeligt demonstreret og monteret din CPAP-udstyr) er i den bedste position til at vide om dine særlige behandlingsbehov samt enkelthederne i din CPAP-udstyr. Hvis det er nødvendigt, kan din terapeut planlægge en aftale for at give dig hands-on træning eller undersøge din CPAP maskine og dens indstillinger.

2 Kontroller producentens websted. Alle større CPAP fabrikanter opretholde brugerdokumentation for alle deres enheder online, som omfatter trin-for-trin instruktioner, ofte stillede spørgsmål og fejlfinding guider. Mange også give dig mulighed for at stille spørgsmål til repræsentanter teknisk hjælp rigtige online.

3 Deltag i en CPAP støttegruppe. Mange hospitaler - især dem med søvn centre - sponsor grupper, hvor CPAP patenter kan dele tips og information om behandlingen. Ofte er disse grupper lettes ved medicinsk personale, som også kan besvare dine spørgsmål.

4 besøge hjemmesiden for den amerikanske Sleep Apnea Association (sleepapnea.org). Det tilbyder væld af oplysninger søvnapnø, CPAP-behandling, de forskellige typer af CPAP enheder og masker, og hvordan man justerer til at sove med en CPAP. Du kan deltage i diskussionsfora at stille spørgsmål og få råd fra andre søvnapnø patienter.

TIPS

  • Der er mange løsninger til andre end at stoppe behandlingen eller få nyt udstyr CPAP problemer. Erfarne CPAP brugere er glade for at dele disse tips og tricks i de mange CPAP fora på internettet.
  • Obstruktiv søvnapnø er blevet forbundet med slagtilfælde, hjerteanfald, forhøjet blodtryk og trafikdræbte. Det er vigtigt at bo med din læges behandlingsregime.

        

Udgiv min kommentar