Fantacine.com

Diabetes Prevention Foods

Mayo Clinic rapporter om, at diabetes opstår, når der er for meget glukose i blodet. Når folk har præ-diabetes eller type 2-diabetes, hvilket gør livsstilsændringer kan hjælpe med at forebygge og endda kan vende denne betingelse. Spise sundere fødevarer kan hjælpe drop legemsvægt, hvilket er en risikofaktor for diabetes. Det er vigtigt at vide, hvilke områder af din kost er mest nyttige i forebyggelse og bekæmpelse af diabetes.

Frugt og grønt

Ifølge American Diabetes Association, spise masser af frugt og grønt er et vigtigt redskab til at forebygge diabetes. Sørg for at spise en bred vifte af frugter som antioxidant-rige bær, æbler, appelsiner og meloner. Når man spiser grøntsager, fokus på indtagelse af ikke-stivelsesholdige valg, såsom broccoli, gulerødder og spinat.

Fuldkorn

Fuldkornsprodukter såsom 100 procent hele hvede brød, havregryn og hele korn crackers er gode valg. Prøv madlavning hele hvede spaghetti eller brune ris med din middag og gøre en fuldkorn pita fyldt med friske grøntsager og magert kød til frokost.

Fisk og kød

American Diabetes Association anbefaler at spise fisk to til tre gange hver uge. Prøv at spise frisk vand fisk som laks, som er pakket med sunde omega-3 fedtsyrer. Også vælge magert kød, der ender med ordet "lænd." For eksempel, højreb og dårlig lænd er gode valg. Sørg også for at fjerne hud fra kød før tilberedning, hvilket reducerer fedt indtag.

Madlavning Tips

Madlavning med smør og transfedtsyrer tilføjer ekstra fedt og kalorier til din kost. Valgte olivenolie og rapsolie til madlavning og prøv at erstatte olie i opskrifter med æblemos når det er hensigtsmæssigt.

Fødevarer for at undgå

Undgå drikkevarer, der er højt indhold af sukker som sodavand eller energidrikke. Vælg sukker-fri muligheder og sukker-fri te i stedet. , Skæres også ud højt kalorieindhold fødevarer såsom chips, småkager, franske forsøg og is ud af din kost. Hvis du beslutter at forkæle dig selv med disse fødevarer, så sørg for at se portionsstørrelser og skære ned på frekvensen.


        

Udgiv min kommentar