Fantacine.com

Om obstetrisk Sygeplejersker

Obstetriske sygeplejersker er professionelt uddannet og uddannede sygeplejersker, som bistår patienter og læger under veer og fødsel. Mens deres rolle under levering kan variere i grad af deltagelse, obstetriske sygeplejersker er en vital del af moderne graviditet og fødsel. Som en af ​​de ældste sygepleje erhverv i verden, obstetrisk sygepleje er en meget populær inden for medicin. I dag college kurser udbydes til dem interesseret i dette særlige område af sygepleje.

Historie

I hundredvis af år har sygeplejersker eller jordemødre været medhjælpende under fødsler og give prænatal pleje til gravide kvinder. Med læger ofte knappe, uofficielle jordemødre ville hjælpe nye mødre med fødslen processen samt med pleje deres nyfødte. I begyndelsen af ​​1920'erne, jordemoder begyndte at få opmærksomhed som en etableret erhverv og titlen på obstetriske sygeplejerske blev født.

Betydning

Oprindeligt blev erhvervet af obstetriske sygepleje udviklet som svar på høje spædbarn og mødredødelighed. Med mange kvinder og spædbørn dø på grund af mangel på prænatal pleje, arbejdskraft uddannelse og postnatal pleje, der var en panik spredning. Fødsel var en af ​​de mest almindelige årsager til død hos unge kvinder. Således begyndte erfarne mødre til professionelt hjælpe gravide kvinder i deres område. Af 1950'erne, uddannelsesprogrammer for obstetrisk sygepleje og fødselshjælp opstod, der giver mulighed for en ordentlig arbejdskraft og levering træning.

Fungere

Obstetriske sygeplejersker kan spille forskellige roller i graviditeten, arbejdskraft og levering. Gennem prænatale besøg nogle kvinder vil finde de er evalueret af obstetriske sygeplejersker i stedet for deres læge. I store praksis en gravid kvinde kan se hendes OB sygeplejerske hver måned for måling, vægt ændringer og høre barnets hjerteslag. Hun kan kun se hendes læge hver anden måned for opdateringer, eller hvis der opstår et problem. Således kan sygeplejersken spiller en stor rolle i graviditeten. Desuden OB sygeplejersker er fremtrædende aktører på hospitalet arbejdskraft og levering værelser.

typer

Mens der er flere navne for en obstetrisk sygeplejerske, de grundlæggende opgaver disse sygeplejersker er de samme. Nogle praksis bruger udtryk som arbejdskraft og levering sygeplejerske (LD sygeplejerske), jordemoder eller Pre-natal sygeplejerske. Nogle af disse variationer kræver forskellige certificeringer. Men de har alle lignende funktioner og medvirke graviditet, arbejdskraft, levering og postpartum pleje.

Misforståelser

Mange mennesker (oftest nyligt gravide kvinder) har misforståelser om, hvilken rolle en obstetrisk sygeplejerske spiller i graviditet og fødsel. Ofte antager en læge vil gøre det meste af arbejdet hele deres arbejdskraft. Men virkeligheden er, at en arbejdende kvinde vil blive overvåget mere af hendes obstetrisk sygeplejerske end hendes læge. Selvfølgelig sygeplejersken rapporterer nogen nyheder til lægen. Men, sygeplejersken administrerer mulig medicin, kontrollerer for dilatation og kan endda levere barnet, hvis lægen ikke ankommer til tiden. Faktisk har mange læger ikke engang dukke op til fødende stedet, indtil en kvinde er fuldt dilateret.


        

Udgiv min kommentar