Fantacine.com

Hvad Krop Aktiviteter Behov Lipider?

Hvad Krop Aktiviteter Behov Lipider?


"Lipid" er den medicinske betegnelse for "fedt". Selvom amerikanerne lære at fedt er dårligt for dig, alle har brug for i det mindste nogle fedt i herdiet at være sund og opretholde homøostase. Der er gode fedtstoffer og dårlige fedtstoffer, men de gode umættede fedtstoffer er ideelle til din krop brug.

Opbevaring

Lipider gemme vitamin A, D, E og K, så de kan frigives og absorberes efter behov. Fedt giver også lagerplads til energi. Fedtceller ikke formere men i stedet de ekspandere som mere fedt molekyler er gemt. Når du motionerer eller anstrenge dig, kroppen udnytter fedtdepoter til energi, hvilket får cellerne til at skrumpe.

Cell Aktiviteter

Fedtstoffer er inde i hver celle, ikke kun fedtceller. Membranen i hver celle har et phospholipid dobbeltlag, eller et dobbelt lag af lipider og phosphat. Membranen vælger, hvad den tillader ind i og ud af cellen, kaldet selektive permeabilitet. Denne fedtlaget tillader cellen at også ændre form og størrelse.

Lipider kombinere med sukker i cellen for at tilvejebringe immunitet mod patogener. Disse glycolipider tillader celler at kommunikere med hinanden og differentiere sig fra udenlandske angribere. De glycolipider er også delvist ansvarlig, sammen med glycoproteiner, for de forskellige blodtyper.

Fedt i kroppen også støtte i udviklingen af ​​nervesystemet. Hver Axon af en nervecelle har en myelinskeden, som er en fedtsyre belægning, der hjælper isolere nerve og støtte i transmission.

Udseende

Gode ​​fedtstoffer kan bidrage til at forbedre en persons udseende. Hud, negle og hår har brug for begrænsede mængder lipider til at vokse uden at være tør eller skørt. For meget fedt, men kan føre til fedtet hud og hår. Omega 3 fedtsyrer er bedst.


        

Udgiv min kommentar