Fantacine.com

Medicin, der kan forårsage Væskeophobning

Ødem er en tilstand, hvor kroppen holder vand. Denne væske oprustning kan være synlige i dine fødder, ankler og andre steder. Din krop har brug for vand, fordi det tjener som støddæmper i din rygmarv, led og øjne. Kroppen består af cirka 60 procent vand. Hvis der ikke var nogen vandindholdet i kroppen, det ville ikke være i stand til at regulere temperatur eller transport næringsstoffer til dine celler.

ubehag

Men for meget vand er ikke en god ting. Det kan gøre dig føle og se puffy. Når ødem opstår den tendens til at manifestere sig i de nedre ekstremiteter på grund af tyngdekraften. Sommetider hele din krop kan svulme op, men andre gange hævelse kan være koncentreret i dine fødder. Når du bevarer vand, du tager på i vægt, og dette kan ske i et par dage tid. Før menstruation, kan kvinder oplever vand vægtøgning.

Medicin, der forårsager ødem

Hvis du tager medicin, der indeholder østrogen, det kvindelige hormon, kan det medføre væskeophobning. Hormonbehandling medicin og p-piller begge indeholder østrogen. Blodtrykssænkende medicin også en tendens til at forårsage væskeophobning som gør antidepressiva og steroider, ifølge Healingnaturallybybee.com.

Træde varsomt med diuretika

Nogle mennesker tager diuretika for at slippe af med vand vægtøgning, men det kan være risikabelt. Diuretika kan nedbryder din kalium niveauer, og kan også forårsage rebound ødem, ifølge Healthguidance.org. Hvis du tager diuretika hele tiden, kan det resultere i aktivering af salt og vand fastholde hormoner. Når du stopper med at tage diuretika, disse hormoner bliver aktiveret og fastholdelse årsag vand.

kontraindiceret

Diuretika er undertiden nødvendigt på grund af din sygdomstilstand. Før du tager dem, lad din læge vide, hvad andre medicin du tager. De lægemidler, som du ikke bør tage med et diuretikum omfatter cyclosporin, især hvis du tager en kaliumbesparende diuretikum. Lithium, højt blodtryk medicin og digitalis bør ikke kombineres med diuretika. Digoxin bør ikke tages sammen med et diuretikum, især hvis din kalium er allerede lav. Visse antidepressiva bør ikke kombineres med vand piller, i henhold til Texasheartinstitute.com.

Løsninger

Hvis du nødt til at tage medicin, der forårsager væskeophobning, Mayo Clinic siger, at der er naturlige måder at bekæmpe dette. Skær ned på salt og kigge efter fødevarer, der indeholder reducerede natrium. Hvis du spiser mere frisk frugt og grøntsager, der er rige på vand, såsom selleri, vandmelon og agurker, dette vil gøre dig urinere oftere, hvilket reducerer væskeophobning. Husk også at drikke mere vand.


        

Udgiv min kommentar