Fantacine.com

Hvad er Orajel godt for?

Tandpine kan gøre dig ulykkelig, men der er medicin på markedet, som kan hjælpe med at mindske oral smerte. Orajel er bedst kendt som en topisk gel, der kan give smertelindring for en række mund betingelser, ikke blot tandpine. Virksomheden fremstiller en bred vifte af produkter til at hjælpe midlertidigt dulme oral ubehag.

Identifikation

Orajel er en over-the-counter medicin, der indeholder et aktuelt bedøvelsesmiddel kaldes benzocain. Det blokerer nerve signaler i kroppen, at relæet smerte beskeder til din hjerne. Smertelindring kommer hurtigt efter påføringen af ​​Orajel behandling. Forskellige Orajel produkter giver smertelindring for forskellige mængder af tid.

Anvendelser

Orajel tilbyder en bred vifte af produkter, der kan bidrage til at mindske smerter forbundet med tandpine, herunder smerter forårsaget af følsomme tænder. Blødende tandkød grund tandkødsbetændelse kan også blive hjulpet af Orajel produkter. Mundtørhed (også omtalt som "bomuld munden") kan forårsage oral ubehag for mennesker, og dette ubehag kan lindres med Orajel. Smerter fra dårlig montering eller nye tandproteser kan også mindskes ved hjælp Orajel produkter. Orajel kan hjælpe med at lindre smerten fra forkølelsessår eller andre typer af sår i munden.

typer

Orajel tilbyder en lang række produkter i varierende styrke fra normal til maksimum. Den regelmæssige styrke virker for de fleste mennesker, men hvis du oplever mere alvorlige smerter, kan den maksimale styrke giver mere nødhjælp, indtil du kan komme til en tandlæge. Den Orajel gel er et velkendt produkt, men virksomheden producerer en bred vifte af svaberprøver, patches og skylninger så godt.

Fungere

De produkter, der tilbydes af Orajel give primært smertelindring. Nogle har andre funktioner, så godt. Produkter designet til at hjælpe forkølelsessår, for eksempel hjælpe med at dræbe bakterier i munden og fremme heling af sår. Produktet er designet til følsomme tænder hjælper desensibilisering tand smerter.

Advarsel

Læs altid de instruktioner, der følger med din Orajel produkt, eller som anvist af din læge. Det anbefales generelt at anvende den mindste mængde. Brug for meget af enhver bedøvende medicin kan forårsage farlige og potentielt dødelige bivirkninger, hvis medicinen absorberes i dit blod. Orajel bør ikke anvendes, hvis du har blodlegemer lidelse kaldet methæmoglobinæmi. Kontakt din læge, før du bruger Orajel produkter, hvis du har astma, emfysem eller en arvelig enzym mangel.

Overvejelser

Orajel produkter er ikke beregnet til at være langsigtede løsninger for munden eller dental smerte. Hvis du fortsat oplever oral ubehag, konsultere din tandlæge og forklare problemet, så han kan hjælpe dig med at finde en løsning.


        

Udgiv min kommentar