Fantacine.com

Fødevarer for at undgå med BPH

Godartet prostatahyperplasi (BPH) er en forstørret prostata betingelse ikke er forårsaget af cancer. BPH er almindelig hos mænd efter 50 år, og er primært et resultat af forskydninger i hormon balancer. Ændringer i kosten kan hjælpe nogle mænd med BPH.

effekter

Symptomer på BPH kan omfatte vandladningsbesvær samt hyppig vandladning. BPH ofte ikke forårsage alvorlige problemer, men kroniske BPH symptomer kan føre til urinrøret blokering og nyreskader.

Behandlinger

Almindelig behandling af BPH omfatter medicin, laserbehandling, prostata-stents og kirurgi. Efter at have konsulteret din læge, kan du ønsker at prøve en ændring i kosten for at se, om det lindrer symptomer og reducerer forstørret prostata.

faldende Symptomer

Undgå at bruge stoffer, som forårsager hyppig vandladning, herunder koffein og alkohol.

Ekspert Insight

Øget risiko for BPH var forbundet med fire typer af fødevarer i en undersøgelse offentliggjort i en 2006 udgave af "urologi" (ved HealthandAge.com citeret). Disse fødevarer var korn, brød, æg og fjerkræ.

Yderligere overvejelser

Hjemmesiden Urology Channel anbefaler at undgå raffineret sukker og mel, forarbejdede og junk fødevarer, stegte fødevarer og hydrogenerede olier. Hjemmesiden anbefaler også, at undgå mælkeprodukter, men "Urologi" journal undersøgelse ikke finde væsentlig indvirkning på BPH risiko mejeriprodukter.


        

Udgiv min kommentar