Fantacine.com

Prostata Cancer strålebehandling

Prostatacancer er karakteriseret ved ukontrolleret vækst og formering af celler, der beklæder prostata kirtler. Som pr NCI (National Cancer Institute) prostatakræft er en af ​​de mest almindelige kræftformer, der påvirker mænd, som næsten 192.000 patienter er diagnosticeret med det årligt i USA Ingen fuldstændig helbredelse er tilgængelig, men en lang række metoder, herunder strålebehandling, kemoterapi og kirurgi administreres for at kontrollere spredning af de ondartede celler.

Strålebehandling

Strålebehandling, også kaldet strålebehandling, involverer udsættelse cancercellerne til høj energi lysstråler for at ødelægge dem. Strålebehandling er ofte differentieret i to former - ekstern strålebehandling terapi og brachyterapi (intern terapi). Ekstern strålebehandling terapi bruger en ekstern kilde for at bestråle de maligne celler, mens radioaktive kapsler i brachyterapi er placeret nær cancercellerne for at ødelægge dem

Varighed

Ofte strålebehandling møder afholdes regelmæssigt for tæt på to til tre måneder. Tidsrammen kan variere efter den indre spredning af kræftceller.

Fordele

Strålebehandling er særligt gavnligt for ældre patienter og dem, der ikke er i stand til at gennemgå resektion (operation) på grund af hjerteproblemer eller andre medicinske tilstande.

effekter

Træthed, hårtab, hudirritationer, og reduktion appetit er nogle af de almindelige bivirkninger ved strålebehandling.

Advarsler

Din læge kan anbefale, at du reducere din eksponering for sol stråling og miljøforurening, mens de gennemgår strålebehandling.


        

Udgiv min kommentar