Fantacine.com

Urter til at få vægt

En medvirkende faktor til at være undervægtige kan være en arvelig gen fra den ene eller begge forældre. Andre årsager kan omfatte underernæring, sundhedsproblemer, mangel på søvn, stress, eller overeksponering for toksiner findes i hverdagens forurenende stoffer. Urter, sammen med et par andre nyttige handlinger, kan være svaret på at få vægten på en sikker og effektiv måde.

Urter Bruges til at få vægt

De fleste urter har evnen til at rense kroppen. De bærer et array af næringsstoffer, der fremmer væksten af ​​sunde organvæv og muskler.
Mælkebøtte rod anvendes til behandling af dårlig appetit, dyspepsi og forstoppelse. Det vækker fordøjelsen ved at stimulere galde flow.
Sarsaparilla rod er en favorit blandt bodybuildere. Aminosyrer er byggesten af ​​proteiner og sarsaparilla omfatter methionin, som ikke syntetiseres i legemet og skal indtages. Den indeholder vitaminerne A, B-kompleks, C og D. Mineraler såsom jern, jod, zink, kobber, mangan, silicium, natrium og svovl er også inkluderet i sarsaparilla spektrum af byggeelementer.
Ingefær er kendt som en fordøjelsessystemet stimulerende og anvendes til behandling af fordøjelsessystemet. Traditionelt har det været anvendt til behandling mavepine grund ufordøjet mad.
Chen pi er en mild afslappende og fordøjelsessystemet stimulerende. Det øger gastrisk sekretion og peristaltikken. Dette stimulerer appetitten og lindrer oppustethed.
Dr. Susie Cooper, en bord-certificeret læge af naturopati, hedder, "At hjælpe med at fordøje eller nedbryde fødevarer i brugbar form, nogle gange har vi brug for hjælp. I naturlægemidler kategori, at den traditionelle brug af bitre urter bede leveren og sekretionen af ​​fordøjelsesenzymer kan være meget effektiv. "

Cirkulation

Ingefær anses for at være en kredsløbssygdomme tonic, der øger blodgennemstrømningen. Dette øger bærer de vitale forsyninger af proteiner, fedtstoffer og carbohydrater til celler og til gengæld udbreder opbygningen af ​​sundt væv. Korrekt brændstof er afledt af at spise lav densitet, højenergi fødevarer, der er let omdannes til makronæringsstoffer. Disse ingredienser giver de arbejdende elementer, der er afgørende for at få vægt.

Cleansing

Urter aflaste byrden af ​​toksiner i kroppen. Fraværet af affald giver kroppen til at bygge uden at hindre den anabolske proces med unødvendige oprydninger. De elementære funktioner få vægten er genindsat. Et par urter ansvarlige for afgiftende er marietidsel, glat elm bark, mullein blad, lakridsrod og echinacea.

Udøver

Urter har evnen til at hjælpe med at lindre kroniske ledsmerter. Når partiel bevægelse er tabt for invaliderende sygdomme som gigt, der deltager i en øvelse program kan være ude af spørgsmålet. Tab af mobilitet forringes muskelmassen og sunde body mass hurtigt aftager. Urter såsom menthol, kamfer, shallaki, Ashwagandha, ingefær, og arthcare olie er alle kendt for at lindre arthritis smerter. Uden obstruktion af smerte, der udfører en øvelse rutine tre dage om ugen i 30 minutter bliver mulig. Kroppen begynder at genoprette den magre, sund muskelmasse er nødvendig for at få vægt.

Sådan bruges Urter

Urter kan indtages flere måder. De fleste krydderurter kan findes i ethvert sundhed butik, der sælger vitaminer og mineraler. Disse urter tørres og pakkes i en gelatinekapsel til nem forbrug og fordøjelse. Gelatine hætter er ikke fordøjet i maven, hvor syrer kan ruste og nedbryde egenskaberne af urter. De næringsstoffer er bevaret indtil de når tarmkanalen og levere det fulde udbytte af deres egenskaber. Urter såsom ingefær kan købes på de fleste dagligvarebutikker. Rå ingefær kan hakkede i små sektioner og sættes til enhver salat. Disse urter kan tilberedes og indtages med daglige måltider med lille indsats. Urter såsom sarsaparilla rod og koriander kan brygges i en varm te. Varme aktiverer de helbredende egenskaber af urter til hurtig absorption. Tinkturer er en alkoholisk ekstraktion af en urt. Alkohol opløser de aktive bestanddele ud af urter og virker som konserveringsmiddel. Levetiden for en Tinktur kan være flere år, før de er gjort impotent. Ikke alle naturlægemidler forbruges mundtligt. Nogle kan påføres topisk i en stabiliseret cremeform.


        

Udgiv min kommentar