Fantacine.com

Hormon Pellet terapi

Hormon pellet terapi (også kendt som naturlig hormonbehandling) er en procedure, der involverer indsættelse af bioidentical hormoner i form af bittesmå pellets under huden. Det er en smertefri procedure. Hormone pellet terapi udføres under huden af ​​de laterale balder. Bioidentical hormoner er udvundet fra planter. Hormone pellet terapi er ofte brugt til at behandle symptomer på overgangsalderen.

Hormoner

Alle de hormoner inden de små pellets bioidentical, hvilket betyder, at de er en nøjagtig molekylær matchup til humane hormoner. Hormonerne er sammensat af enten testosteron eller østradiol (som er den mest afgørende kvindelige østrogen for mennesker).

Behandle

Pellets er sat sammen og gjort med anvendelse af sojabønner. Disse pellets er enten helt testosteron eller helt estradiol. Der er også en lille mængde af stearinsyre. De opløses fuldstændig under huden over en periode på ca. tre til seks måneder. Selvom lavet af sojabønner, er det usædvanligt, at en person, der er følsom over for soja ville have problemer tolerere dem.

Anvendelser

Hormone pellet terapi er almindeligt anvendt til behandling og administrere symptomer, der er forbundet med både overgangsalderen og perimenopause (årene, der kommer før menopausen). Disse symptomer omfatter humørsvingninger, irritabilitet, hedeture, nat sveden, hjertebanken og vaginal tørhed.

Formål

Placeringen af ​​disse små pellets inde i legemet kunne sammenlignes på nogle måder at indsætte nye æggestokke i kroppen, som funktionen af ​​pellets er som tidligere funktion af æggestokkene. Disse pellets gradvist udsender hormoner i blodbanen, svarende til, hvordan æggestokkene gjorde før.

Hormone Replacement Therapy

Hormon pellet terapi er et alternativ til hormonbehandling (HRT). Kvinder, der vælger at bruge subkutan hormonbehandling i forhold til traditionelle former for hormonbehandling ofte gør det af utilfredshed med sidstnævnte, eller af frygt for skadelige komplikationer såsom hjerteanfald og risiko for brystkræft. Begge disse komplikationer er usandsynligt med hormon pellet terapi.


        

Udgiv min kommentar