Fantacine.com

Sådan Kill a Mosquito mens det er Bidende du

Sådan Kill a Mosquito mens det er Bidende du


Myg er en af ​​sommerens få ulemper. Selv om der normalt mere irriterende end skadelig, har myg i USA overførte sygdomme, såsom West Nile virus. I andre dele af verden med tropiske miljøer, myg overføre malaria. Killing en myg mid-bite har en vis hævngerrig fornøjelse og er lettere at udføre end dræbe en myg luften. Som med enhver insekt der lever af menneskeblod, er nødvendige visse sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre spredning af sygdomme.

Instruktioner

1 Vent et par sekunder, før de myg lander på din hud før smækkede. Myg ikke stikke øjeblikkeligt, de lander, bosætte sig og til sidst indsætte deres stinger. For tidlig smækkede kan få myg til at flyve væk, før fastgørelse til din hud.

2 Smack myg hurtigt med din hud, ved hjælp af din åbne håndflade og lukkede fingre. Hurtige reflekser, ikke insisterende slapping, er det nødvendigt i betragtning af den fine struktur af en myg.

3 Tør døde myg og eventuelt resterende blod ved hjælp af en alkohol-gennemblødt vat. Hvis myg bit andre for nylig, blodet på din hud er en kombination af hans tidligere ofre. Kassér vat efter brug.

TIPS

  • Påfør en skilling mellemstore mængde Calamine lotion efter rengøring din myggestik til at forhindre kløe.

        

Udgiv min kommentar