Fantacine.com

En Plant at lindre tandpine

Dental smerter fra hulrum, nerver og infektioner kan være vedholdende og distrahere en person fra de mest simple tankeprocesser og aktiviteter. Heldigvis er der hjem retsmidler bruger planter, der er fremragende smertestillende og mindsker infektion samt.

Hvidløg og ingefær

Hvidløg plante er et naturligt antibiotikum og anvendes til en lang række lidelser, herunder tand smerter. Kommercielle produkter omfatter hvidløg olie, tabletter og pulver.

Placer en fed hvidløg på tanden og bid at holde på plads. Alternativt, sætte hakket hvidløg rullet i gaze, sted på den smertefulde tand, og bide ned så godt. Hold hvidløg på plads for så længe som muligt. Den smerte og ømhed bør begynde at aftage.

Ingefær kan også anvendes på samme måde som hvidløg.

Grøntsager og planteolier

Skær en tilstrækkelig stor skive agurk eller rå kartoffel og sted over tanden. Det foretrækkes, at grøntsagerne er kolde at sikre en beroligende virkning samtidig tage smerten væk.

Placer en lille mængde af tørrede pebermynte blade til de berørte tand. Lad virke i et par minutter og spytte bladene ud. Skyl ikke. Påfør bladene flere gange dagligt.

For mindre tand smerter, sættetid et stykke vat med ren vanille ekstrakt og sted på tanden. Ren vanille ekstrakt indeholder alkohol, som vil dulme tanden. For alvorlige tandpine, fylde munden med en lille mængde af ren vanille ekstrakt, swish rundt i flere minutter, og spytte ud. Den rene vanilje vil forårsage en brændende fornemmelse i starten, men vil gå væk som munden bliver følelsesløs.

Brug oreganoolie på samme måde som ren vanille ekstrakt.

Varm en til to spiseskefulde olivenolie i en lille kop i mikrobølgeovnen i otte sekunder. Placer olie i en ske og hæld i øret på den side af ansigtet, hvor den smertefulde tand er. Hold hovedet vendt i flere minutter, så olien dræner ned i øregangen. Dette stopper ikke kun tandpine smerter, men earaches så godt.

Dental Visit

Selvom naturlige hjem retsmidler er fremragende valg for tandpine smerter samt andre lidelser, skal du sørge for at konsultere en tandlæge, der kan afgøre, om dine symptomer kræver øjeblikkelig lægehjælp, såsom i tilfælde af en byld eller infektion.


        

Udgiv min kommentar