Fantacine.com

Sådan testes en Fire Department Hose

Sådan testes en Fire Department Hose


En brandslange slange svigt i en nødsituation kunne føre til større forebygges materielle skader og endda skade og død. Brandslanger bruge langt mere tid pakket ind i opbevaring på lastbiler og i brandstationer, end de gør i brug, hvilket kan medføre, at de tørrer ud eller lækker som de bliver ældre. For at undgå at opdage dette under en egentlig brand, skal brand afdeling slanger skal testes. Denne afprøvning følger en enkel procedure.

Instruktioner

1 Rul slangen helt så hele dens længde kan inspiceres.

2 Undersøg slangen visuelt i hele sin længde, kontrol for snavs, forbrændinger, kemiske skader, slitage, eller nedskæringer. Fjern eventuelle beskadigede segmenter med det samme.

3 Tilslut slangen til en vand udledning, enten fra en brandbil eller fra en slange test pumpe. Slangen vil have en gevindforsynet ende, der skrues på pumpeudløbet. Disse pumper giver pres svarer til en brandbil, når hooked op til en vandforsyning.

4 Tilslut en dyse eller afspærringsventil i den anden ende af slangen. Fastgør herpå på plads; dette vil forhindre det i at flyve rundt i tilfælde af en slange brud.

5 Tænd vand til slangen og fyld den, blødning fra luften i slangen ved at åbne dysen indtil vandstråler ud.

6 Luk dysen og øge trykket i slangen linje til 50 pounds per square inch (psi). Kontroller slangen linje for utætheder og spænd eventuelle løse koblinger.

7 Ryd området foran dysen og trykstigning til 300 psi, hvis test til serviceformål. Hvis testen er for accept i brug, stige til 400 psi hvis slangen blev foretaget inden juli 1987 eller til det tryk markeret på slangen, hvis den er fremstillet senere. 5-tommer tilledning og blød sugeslange bør testes til et arbejdstryk på 200 psi eller en accept tryk på 300.

8 Spray slangen i 5 minutter, mens du kontrollerer linjen for utætheder. Reducer pres og slukke dysen.

9 Optag testresultaterne i slangen permanente test rekord.

10 Ren, tør, og dræne slangen og returnere det til opbevaring.


        

Udgiv min kommentar