Fantacine.com

Kiropraktik behandling for Menières sygdom

Menières sygdom er mest almindeligt forekommende hos voksne, der er i deres 40'erne og 50'erne. Denne lidelse påvirker det indre øre og forårsager svimmelhed, høretab, tryk og ringen i øret. Alternative behandlinger som kiropraktik pleje kan være gavnligt for nogle Menières sygdom patienter.

Kiropraktik Care

Kiropraktorer er bekymrede med ordentlig bevægeapparatet justering, og tror, ​​at mange lidelser, herunder Menières sygdom, kan se dramatisk forbedring fra omlægningen kroppen til den korrekte position.

Forkert Neck Krumning

Patienter, der lider Menières sygdom kan have en tilstand, ifølge Michael Burcon DC, der får hovedet til at rage frem og forhindrer halsen fra svungne korrekt. Kiropraktik manipulation effektivt kan behandle denne tilstand.

Nedsat cerebrospinalvæske

Michael Burcon, DC, registrerer, at et andet problem, overensstemmelse med den ikke-krumning af rygsøjlen og hals, er reduktionen i den normale strøm af både cerebrospinalvæske og blod fra hjernen.

Forbedring Fluid Flow

Justering af halsen til, hvad dens krumning øger strømmen af ​​cerebrospinalvæske og strømmen af ​​blod, således besynderlig symptomerne på Menières sygdom.

Justering bækkenet

Justering af en patients bækken kan også bidrage til at genoprette en korrekt krumning af rygsøjlen og lindre symptomer på Menières sygdom.


        

Udgiv min kommentar