Fantacine.com

Peanut Allergi symptomer hos børn

Peanut allergi hos børn er stigende. Symptomer spænder fra mild til svær og de fleste børn med peanut allergi ikke vokser fra dem. Ifølge The Food Allergy og Anafylaksi Network, vil kun 20 procent af dem diagnosticeret med fødevareallergi vokse dem. Der er flere almindelige symptomer på peanut allergi hos børn.

hudreaktioner

Et barn med en peanut allergi kan bryde ud i nældefeber, et rødt kløende udslæt, har eksem, eller erfaring hævelse og rødme omkring munden og ansigtet efter at have spist peanuts. Hudreaktioner er blandt de mest almindelige form for symptom. Et antihistamin, ligesom Benedryl, kan være nyttig i behandling milde hudreaktioner, ligesom bistader.

Mave Reaktioner

Peanut allergi kan også forårsage gastrointestinale problemer. Børn med peanut allergi kan opleve kramper, oppustethed, opkastning og / eller diarré efter indtagelse peanuts.

Respiratoriske symptomer

Respiratoriske symptomer kan være milde og omfatter en løbende, tilstoppet næse, kløende, rindende øjne og nysen. Mere alvorlige respiratoriske symptomer kan være hoste og hvæsen eller åndenød. At blive udsat for jordnødder kan også udløse et astmaanfald i en peanut allergisk barn.

Anafylaksi

Den mest alvorlige reaktion i et barn med peanut allergi kan være en livstruende én. Anafylaktisk chok involverer hævelse af mund, læber eller hals og et fald i blodtrykket resulterer i vejrtrækningsbesvær og tab af bevidsthed. Hvis dette sker, skal du straks ringe 911. Hvis et barn har en alvorlig peanut allergi, vil han sandsynligvis blive ordineret en adrenalin pen, der skal udføres på alle tidspunkter i tilfælde af en nødsituation.

Andre oplysninger

På nuværende tidspunkt er der ingen helbredelse for peanut allergi. Den bedste måde at undgå en reaktion er at undgå peanuts helt. Nogle børn med peanut allergi har kun en reaktion, hvis de spiser noget, der indeholder jordnødder, men nogle kan ikke komme i kontakt med jordnødder eller jordnøddesmør på nogen måde. Hvis dit barn er diagnosticeret med en peanut allergi, læse varedeklarationer for at undgå noget, der indeholder jordnødder og eventuelt nødder, da de ofte forårsage lignende reaktioner.


        

Udgiv min kommentar