Fantacine.com

Stem Cell pulmonal hypertension Behandling

Stem Cell pulmonal hypertension Behandling


Gennem en lang række undersøgelser og forsøg, har stamceller vist deres potentiale i at hjælpe til at behandle en utrolig bred vifte af lidelser og sygdomme, fra Alzheimers sygdom til rygmarvsskader. Nylige undersøgelser har set på effektiviteten af ​​at udnytte stamceller til behandling af pulmonal hypertension (PH).

Stamceller

Stamceller er selvfornyende celler ofte taget fra embryoner, navlestrenge og fostervand, som er særligt anvendelige, eller menes at have potentiale i behandlingen af ​​sygdomme, såsom cancer, Alzheimers, Parkinsons sygdom, og PH.

Pulmonal Hypertension

Pulmonal hypertension, også kendt som pulmonal arteriel hypertension, opstår, når arterierne, der fører blod til lungerne bliver hærdet og snøre, hvilket resulterer i højt blodtryk som hjertet forsøger at pumpe hårdere for at flytte blod gennem.

human Study

I 2008 en international medicinsk team, ledet af Dr. Leonel Fernandez Liriano og finansieret delvist af Alliancen for Advancement of stamcellebehandling og forskning, annoncerede deres succes i den første voksne stamceller behandling af en PH patient ved hjælp af patientens eget blod.

Animal Study

Andet klinisk forsøg studeret knoglemarv stamceller i behandlingen af ​​PH hjælp rotter, der givet positive foreløbige resultater, begrunder yderligere forskning på området.

Procedure

For at behandle PH anvende stamceller, skal cellerne ekstraheres og derefter differentieres, eller programmeret, for at blive nye blodkar, før det sprøjtes ind i patientens blodstrøm.


        

Udgiv min kommentar