Fantacine.com

Nix Pubic lus Behandling

Skambenssammenføjningen lus (også kendt som krabber) inficere kroppens pubesområde, forårsager alvorlige kløe. Nix, en over-the-counter creme, der indeholder permethrin, er en effektiv behandling af forskellige former for lus, herunder pubic. To behandlinger over en periode på en uge, ved hjælp af en Nix-baseret løsning, er en effektiv måde at dræbe kønsbehåring lus og æg (nits), at de lå.

Identifikation

Nix er en creme-skyl behandling der dræber lus. Den indeholder 1 procent permethrin, en syntetisk kemisk anvendes som et insekticid. Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC) anbefaler at bruge en shampoo eller opløsning, der indeholder 1 procent permethrin til behandling angreb af kønsbehåring lus. Nix kan købes på apoteker uden recept.

angreb

Skambenssammenføjningen lus er også kendt som krabber på grund af deres krabbe-lignende udseende og er generelt samlet op gennem seksuel kontakt med en inficeret person. Skambenssammenføjningen lus lever og lægge æg i pubesområde. Det kan tage flere uger for et angreb skal vises, fordi pubic lus tager tid at yngle. Det mest indlysende symptom er kløe i kroppens pubic område. Nits kan også være synlige på pubic hår.

Behandling

Før anvendelse en Nix behandling for kønsbehåring lus, vaskes og tørre pubic hår. Så gælder omkring 2 ounces Nix til den tørrede pubeshår, tilføjer nok varmt vand til at arbejde det ind i en skumme. Vask pubesområde grundigt, er særligt sikker på at arbejde opløsningen i rødderne af håret. At dræbe kønsbehåring lus, forlader Nix-baserede skum på for en fuld 20 minutter. Efter 20 minutter, skyl dit pubic region grundigt og tør med et rent håndklæde.

effekter

Forlader en Nix-baseret løsning på i 20 minutter skulle dræbe kønsbehåring lus. Vente tre timer efter behandling for at fjerne døde nits. Dette giver den tid nok løsning at gennemtrænge de nits og dræbe dem. For at løsne nit, bruge en 50-50 blanding af varmt vand og eddike. Fjern døde nit med fingrene eller en tættekam.

Opfølgende behandling

Gentag Nix behandling på en uge for at sikre, at alle lus og nits er blevet dræbt. En tilbagevendende angreb af kønsbehåring lus betyder normalt en anden kontakt med en inficeret person, manglende gentage behandlingen, eller at opløsningen ikke efterladt på de fulde 20 minutter. Selv efter vellykkede behandlinger med Nix, kan kløe i pubesområde fortsætte i en til to uger.

Advarsel

Fordi pubic lus kan let spredes ved seksuel kontakt, undgå seksuel aktivitet i to uger efter behandling med Nix. Desuden bør enhver seksuelle partnere i den seneste måned gennemgå behandling, selv om de viser ingen tegn på pubic lus.


        

Udgiv min kommentar