Fantacine.com

homocystein Behandlinger

Homocystein er en aminosyre i blodet forbundet med øget risiko for udvikling af slagtilfælde, perifer vaskulær sygdom og koronar hjertesygdom. Behandlinger for høj homocystein er typisk kost-relaterede.

Fakta

Den amerikanske Academy of Family Physicians (AAFP) bemærker, at de fleste personer med et højt homocystein niveau spiser utilstrækkelige mængder af kosten vitamin B6, vitamin B12 og folat (folinsyre). Disse stoffer nedbryde homocystein i kroppen, rapporterer American Heart Association (AHA).

Anbefalet behandling

Den AAFP og AHA anbefaler at behandle højt homocystein med øget indtagelse af fødevarer, der indeholder folat og vitamin B6 og B12.

Næringsstoffer

Den AAFP lister mad kilder til folat, der omfatter bladgrøntsager grønne grøntsager, frugt, berigede korn og mange typer af bønner. Vitamin B6 kilder omfatter bananer, kartofler, kylling og kikærter (garbanzo bønner). Vitamin B12 kilder omfatter indmad, mejeriprodukter og oksekød.

Kosttilskud

AHA anbefaler ikke at få de nødvendige næringsstoffer fra ikke-kilder i kosten, såsom kosttilskud. individer, der ikke kan få tilstrækkeligt indtag gennem kosten, kan dog tilføje kosttilskud som en ekstra kilde.

Overvejelser

Sænket homocystein ikke nødvendigvis korrelerer med sænket risiko for sygdom, bemærker AHA. Men de fastholder deres anbefaling til indtagelse af homocystein-sænkende næringsstoffer.


        

Udgiv min kommentar