Fantacine.com

Hvad er det ønskeligt LDL niveau?

Hvad er det ønskeligt LDL niveau?


Læger bruger kolesterol screeningstest at evaluere en patients risiko for at udvikle koronararteriesygdom. En værdi af særlig interesse er low-density lipoprotein eller LDL, cholesterol niveau. I modsætning til HDL eller "god" kolesterol, store mængder af LDL-kolesterol øger din risiko for hjerteanfald eller slagtilfælde.

åreforkalkning

Atherosklerose resulterer når kolesterol og andre stoffer indsamler på væggene i arterier. Til sidst, indskud hærde og danne plak, der indsnævrer arterierne og forhindrer nødvendige blodtilførsel til organer såsom hjertet og hjernen. Den type af kolesterol, der akkumuleres på arterievæggene og forårsager atherosklerose er LDL kolesterol.

LDL niveauer

Ifølge American Heart Association, som LDL-kolesterol stiger, så gør din risiko for koronararteriesygdom. De mener enhver LDL kolesterol niveau mindre end 100 milligram pr deciliter blod en optimal værdi. The Cleveland Clinic sorteret efter "US News and World Reports" som den bedste hjerte-hospital i landet, anbefaler LDL-kolesterol på mindre end 70 milligram pr deciliter for patienter med eksisterende koronararteriesygdom eller andre høje risikofaktorer.

Sænkning LDL-niveauer

Spise et hjerte-sund kost, motion regelmæssigt og undgå tobaksrøg reducerer kolesterol. Når livsstilsændringer ikke i tilstrækkelig grad at reducere LDL-kolesterol, er medicin ordineret og typisk omfatter en af ​​en gruppe af lægemidler kaldet statiner. Statin medicin give patienterne mulighed for at opnå de exceptionelt lave LDL-kolesterol nu anbefales til patienter med høj risiko for hjertesygdomme.


        

Udgiv min kommentar