Fantacine.com

Tegn og symptomer på Colon Problemer eller sygdom

Den kolon (tyktarmen) er ansvarlig for fjernelse af affaldsstoffer og optagelsen af ​​vand og mineraler i kroppen. Forskellige sygdomme og medicinske tilstande kan påvirke kolon funktion. Nogle af de sundhedsmæssige problemer, der skader tyktarmen kan diagnosticeres tidligere end andre, fordi deres symptomer er mere mærkbar.

Tyktarmskræft

Tyktarmskræft er en sygdom, der ofte forårsaget af dannelsen af ​​polypper, eller vækster af præcancer celler, i tyktarmen. Denne form for kræft forårsager symptomer såsom diarré, forstoppelse, rektal blødning, træthed, vægttab og / eller blodig afføring.

colitis ulcerosa

Colitis ulcerosa er en sygdom, der forårsager betændelse og sår i tyktarmen og endetarmen. Symptomer på sygdommen indbefatter anæmi, vægttab, rektal blødning, mavekramper, dehydrering, fejlernæring, blodig diarré, hudlæsioner, vækst stunts og / eller ledsmerter.

Irritabelt tarmsyndrom

Irritabel tarm syndrom er en kronisk sygdom, der påvirker tyndtarmen. Det forårsager symptomer såsom mavekramper, oppustethed, diarré, flatulens og / eller slim i afføringen.

diverticulitis

Diverticulitis er en medicinsk tilstand, som kan forårsage unormale poser til at danne i tyktarmen. Symptomer på sygdommen omfatter smerter i venstre side af underlivet, abdominal ømhed, kvalme, opkastning, forstoppelse, diarré, oppustethed og / eller rektal blødning.

fistler

En fistel er en uregelmæssig passage, der kan udvikle mellem colon og andre kropslige strukturer, såsom den lille tarm eller blære. Det forårsager mavesmerter og / eller hævelse.


        

Udgiv min kommentar