Fantacine.com

Calcium Loss & Bone Disease

Calcium Loss & Bone Disease


Knoglesygdom har længe været forbundet med calcium tab eller mangel. Denne tilstand kan forårsage knoglerne bliver skøre og miste styrke, forlader patient modtagelig for knogleskader.

Calcium

Statens Institut for gigt og bevægeapparatet og hudsygdomme rapporterer, at calciumphosphat tilføjer styrke og hærder knogler. Knogler og tænder indeholder mere 99 procent af calcium i hele kroppen. Have nok calcium i kroppen hjælper med at forhindre knogletab.

Kost

En lav-calcium diæt forlader kroppen i risiko for knoglesygdomme, herunder lav knoglemasse og knogletab. Mange mennesker får mindre end halvdelen af ​​calcium i deres kost, at de skal forhindre knoglesygdom, også forlader dem i risiko for høje frakturer.

Osteoporose

Også kendt som porøse knoglesygdom, osteoporose syge erfaring forringelse af knoglevæv. Osteoporose kan forebygges, og kan behandles.

Rickets

Rakitis er en tilstand, der opstår hos børn, når deres kost ikke indeholder tilstrækkeligt calcium til dyrkning knogler. Det kan forårsage skeletale deformiteter, herunder bøjede ben.

osteomalaci

Osteomalaci er en sygdom, hvor calcium tab i kroppen påvirker styrken af ​​knoglerne. Det er en sjælden tilstand, der ligner rakitis men kun rammer voksne og er mildere i sværhedsgrad.

Primær hyperparathyroidisme

The University of Maryland siger, at primær hyperparathyroidisme kan forårsage kirtler er ansvarlige for regulering af calcium til funktionsfejl, der forårsager calcium tab og knoglesygdom.


        

Udgiv min kommentar