Fantacine.com

Arthritis Pain & Hævelse Relief

Arthritis er en sygdom, som forårsager inflammation og smerte i kroppens led. Det påvirker primært knæ, albuer, hofter, skuldre, ryghvirvler, håndled og fingerled. Der er over 100 kendte typer af arthritis, herunder osteoarthritis, rheumatoid arthritis og endda tendinitis. Gigt normalt rammer mennesker som de bliver ældre og kan næsten lamme nogle individer. Behandling for artritis smerte og hævelse omfatter normalt hvile, is, varme, medicin og motion.

Rest, Ice & Heat

Hvis du har gigt, bør du afstå fra visse fysiske aktiviteter for en stund. Dette kan holde dig fra yderligere skærpende din gigt. I denne periode af hvile, skal du bruge is til at reducere eventuelle hævelse og smerte. Is forårsager vasokonstriktion (forsnævring af blodkarrene) i leddene, som reducerer inflammation og deraf følgende smerte ved at begrænse strømmen af ​​blod og lymfevæske til området. Ice er mest effektiv, hvis du bruger det inden for de første 48 timer efter udbrud af arthritis smerte. Is skal komprimeres direkte mod det ramte led med 20 minutters intervaller i løbet af dagen. Efter den første inflammation er aftaget, kan du bruge varme (dvs. varmepude) at fremme blod (med sine helbredende egenskaber) strømmer til området.

Medicin & Kosttilskud

Anti-inflammatoriske medicin såsom ibuprofen og naproxen kan hjælpe med at lindre gigt hævelse og smerte. Disse medikamenter er Cox-2 hæmmere, som begrænser kroppens produktion af Cox-2 enzymer og prostaglandiner (kemikalier), kroppens naturlige inflammatorisk reaktion på irriterede led eller skader. Ifølge Mayoclinic.com artiklen "Gigt smertelindring: Cremer og geler til smertende led," visse aktuelle løsninger såsom diclofenac (Voltaren gel) og Capsaicin cremer (lavet af chili peber frø) kan være effektive for gigt smerter og hævelse lindring. Personalet på Mayoclinic.com sige, at "Capsaicin cremer arbejde ved at udtømme dine nerveceller af et kemisk stof kaldet substans P, hvilket er vigtigt for at sende smerte beskeder." Diclfenac plastre er også tilgængelige for behandling af arthritis hævelse og smerte. Og nogle læger kan ordinere Celebrex til din arthritis tilstand. Også, er der et tillæg kaldet Arthrit-Eze, som indeholder glucosamin, der har hjulpet mennesker med gigt.

Dyrke motion

Når den første hævelsen har lagt sig, kan motion bidrage til at fremme blodgennemstrømningen til din arthritis joint, som kan fremme helingsprocessen. Motion øger også fleksibiliteten i leddene, der kan lindre smerter og hævelse. Hvis du har gigt i dine hænder eller fingre, simple bevægelser som at bøje håndleddet op og ned eller sprede fingrene kan lindre gigt smerter og hævelse. Berøring af tommelfingeren med forskellige fingre vil også bidrage til at øge mobiliteten (se ref. 3 nedenfor om "7 Hand Øvelser").

Udføre grundlæggende strækøvelser at øge mobiliteten og administrere din smerte og inflammation. Lavere tilbage bevægelser kan omfatte at trække knæene til brystet, mens du ligger ned, eller tryk på ryggen på gulvet. Øvelser i nakken kan omfatte vride hovedet i forskellige retninger eller trække med skuldrene. Desuden kan gå og lette vægttræning også give dig lindring af gigt.


        

Udgiv min kommentar