Fantacine.com

Medicin Behandling for svangerskabsdiabetes

Svangerskabsdiabetes kun forekommer under graviditet. Det er ikke altid påvirker moderen, men kan sætte det ufødte barn i fare. Moderen bør gøre en indsats for at spise sundt og motion. Mens det burde være nok til at holde diabetes under kontrol, der er medicin til rådighed.

Blood Sugar Test

En mor med svangerskabsdiabetes kan nemt teste hendes blodsukker med en blodsukker skærm. Det vil omgående advare hende, hvis sukkeret er for højt eller lavt, og hun kan spise i overensstemmelse hermed eller konsultere sin læge, hvis nødvendigt.

Insulin

Insulin er nødvendig ved en meget lav procentdel af mødre med denne type diabetes. De fleste formår at bekæmpe sygdommen med deres kost og en øvelse rutine.

Glyburide

Enkelte mødre måske nødt til at tage oral medicin såsom Glyburide. Denne medicin stimulerer bugspytkirtlen til at producere insulin, hvilket vil bidrage til at holde blodsukkeret inden for det sikre område.

Metformin

Denne oral medicin vil reducere mængden af ​​glukose i leveren producerer, hvilket igen vil holde blodsukkeret i sikker rækkevidde.

Exanatide

Denne medicin injiceres under huden, men risikoen for at bruge Exanatide under graviditet er ikke blevet testet nok til at gøre det en farbar vej.


        

Udgiv min kommentar