Fantacine.com

Naturlige urter for depression & angst

Naturlige urter for depression & angst


Længe før fremkomsten af ​​moderne lægemidler, folk har påberåbt sig naturlige urter til lindring af følelser af depression og angst. Med fremskridt inden for moderne medicin, blev mange af disse traditionelle behandlinger afsat som folkemusik retsmidler, men de er ikke blevet helt opgivet. Nogle af de mere almindelige urte behandlinger, såsom perikon, ginkgo biloba og kava kava, er blevet videnskabeligt undersøgt for at bestemme deres effektivitet og sikkerhed.

Perikon

En af de mest kendte og veldokumenterede urter til at lindre depression er perikon eller Hypericum perforatum. Blomsterhovederne af planten er blevet anvendt siden det gamle Grækenland for en række medicinske anvendelser. I oktober 13, 2008 nummer af ScienceDaily, blev det rapporteret, at en Cochrane systematisk gennemgang af 29 forsøg med perikon fundet urten til at være så effektiv som standard antidepressiva med færre bivirkninger. Forskning har vist, at 300 mg dagligt af en standardiseret 0,3 procent hypericin kan være effektiv behandling af mild til moderat depression. Perikon er ikke uden bivirkninger. Det kan forårsage øget følsomhed over for sollys, træthed, hovedpine, tør mund eller svimmelhed. Det interagerer også med flere almindelige lægemidler, herunder antidepressiva, p-piller, cyclosporin og digoxin. Du må ikke tage perikon uden at konsultere med en læge, især hvis du tager anden medicin.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba er en anden urt med en lang historie, og nyere medicinsk forskning ser ud til at bære ud rapporter om dens anvendelighed. Adskillige dobbeltblindede forsøg, såsom undersøgelse offentliggjort i British Journal of Clinical Pharmacology i oktober 1992 har vist, at patienter, der tager enten ginkgo biloba eller en kombination af ginkgo biloba og ginseng viste forbedring i humør sammenlignet med patienter, der fik placebo. Det menes, at Ginkgo øger blodtilførslen til hjernen, og kan forbedre hukommelse og opmærksomhed, som også kan gøre det nyttige i behandling nogle Alzheimers patienter. Den sædvanlige dosis i undersøgelser er 120 til 240 mg per dag, opdelt i to eller tre doser. Det kan tage op til 12 uger for fuld effekt at blive set. Kig efter et ekstrakt standardiseret til mindst 24 procent gingko flavonglycosider. Kun få bivirkninger er blevet bemærket, oftest mild mavetilfælde eller hovedpine, men Ginkgo griber ind i blod koagulationsfaktorer og kan forårsage blødninger problemer i patienter, der tager andre blodfortyndende medicin. Rådfør dig med en læge, før du tager.

Kava Kava

Kava kava kommer fra roden af ​​en busk, der vokser i de tropiske øer i Stillehavet. Det har traditionelt været anvendt til at fremstille en ceremoniel drink, og kan have en virkning meget lig alkohol eller diazepam, der kan være anvendt til behandling af angst. Kava har også en bedøvende effekt, og er undertiden tygges at lindre ondt i halsen. I de seneste år, de afslappende egenskaber af kemikalier kaldet kavalactones har været i fokus for videnskabelig forskning. Patienter, der tager kava har rapporteret en reduktion i symptomer på angst og depression, med få bivirkninger. De bedste resultater er kommet fra en 100 mg dosis, standardiseret til 70 procent kavalactones.

Salget af kava har været forbudt i nogle lande efter rapporter om alvorlige leverskader hos nogle patienter. Yderligere forskning har fundet kemikalier i stængler og blade, der er giftigt for leveren, og en teori er, at urent kava var årsagen til sygdomme. Der er også den mulighed, at leverskader kan have været præ-eksisterende, eller at patienterne tog kava når man drikker alkohol eller tager receptpligtig medicin, der kunne have kombineres for at skabe skader. Rådfør dig med en læge, før du tager kava, og ikke tage det for mere end tre måneder uden en to-ugers pause.

Andre Naturlægemidler Behandlinger

Der er mange andre planter og urter, der kan hjælpe med at lindre angst og depression. Visse planter i mint familien er kendt for deres afslappende egenskaber, når gennemsyret som en te, herunder pebermynte, citronmelisse og katteurt. Kombiner en tsk. af tørrede blade med kogende vand og stejle i fem minutter før drikker. Det te kan være sødet med honning.

Kamille, passionflower og Matrem er andre traditionelle urter, der anvendes til behandling af depression og angst, og er undertiden kombineret til at gøre en te. Matrem bruges også som en hovedpine afhjælpe. Sibirisk ginseng kan kombineres med andre urter til at slappe af nerverne uden at forårsage døsighed tider opleves med pastiller eller kamille.

En urte kombination kan fungere bedst for at lindre symptomerne. Kombiner tre dele citronmelisse med en del lavendel blomster, den ene del rosenblade, en del grøn mynte, den ene del perikon, og en del merian. Bland og opbevar i en glaskrukke. For at gøre te, kombinere 01:59 tsk. af drogen blanding med en kop varmt vand, og lad det stejle for fem til 10 minutter. Det te kan være aromatiseret med honning eller mynte.


        

Udgiv min kommentar