Fantacine.com

Sundhedsmæssige fordele af Ufiltreret æble cider eddike

Æble cider eddike er en billig naturligt stof, der har mange overraskende sundhedsmæssige fordele. Der er interesseret i at bruge æble cider eddike for følgende sundhedsmæssige fordele bør sørge for at købe naturlig økologisk æble cider eddike, som den populære Eden Organic mærke. Cider eddike vil være naturligt brune og tykke.

Historie

Æble cider eddike er et sundheds hjælp af to grunde: gæringsprocessen, der forekommer naturligt, når et stof bliver til eddike, og de vitaminer og mineraler, der findes naturligt i æblet. Æbler naturligt indeholder zink, kalium, jern og calcium, udover vitamin B-kompleks. Den surhedsgrad stede i eddike kan bidrage til at stimulere fordøjelsen, medvirken i naturligt vægttab. Derudover syrer tjener til at rense fordøjelseskanalen, hvilket forhindrer en ophobning af bakterier.

Eksterne fordele

Æble cider eddike virker på bakterier og svamp. Dette fører til klarere hud, reduktion af akne og endda behandling for vorter. Iblødsætning et stykke vat i cider eddike og taping dette til en vorte i otte timer, vil resultere i vorte fjernelse inden for en uge.

Andre sundhedsmæssige fordele

Pektin er et naturligt forekommende stof, som findes i skind og frø af de fleste frugter, herunder æbler. Pektin hjælper regelmæssige kolesterol og blodtryk.
Æble cider eddike hjælper med alle aspekter af fordøjelsen, herunder forstoppelse relief.

Overvejelser

For de bedste resultater, tage to spiseskefulde af æble cider eddike og to spiseskefulde honning fortyndet i 8 ounces vand én gang dagligt.
Nogle mennesker, der drikker æble cider eddike jævnligt oplever en gulfarvning af tænderne på grund af den sure indhold af eddike. Dette kan gøre tænderne mere følsomme over for varme og kulde. De sure virkninger af eddike kan afbødes ved at tilføje et stænk af vand eller ottende teskefuld bagepulver for at fortynde surhedsgrad i eddike.

Hvor kan jeg købe det

Æble cider eddike er tilgængelig i købmandsforretninger på landsplan. De fleste købmænd skal sælge en organisk mærke af æble cider eddike, såsom Eden Organic eller Bragg. Æble cider eddike kan også købes i helsekostforretninger i kapselform for dem, der søger de sundhedsmæssige fordele af eddike uden sure smag. Brug klar supermarked æble cider eddike vil ikke have nogen sundhedsmæssige fordele, så sørg for at købe den naturlige økologiske eddike.


        

Udgiv min kommentar