Fantacine.com

Adrenal Problemer

Adrenal Problemer


Binyrerne er hormon-producerende kirtler, der findes på toppen af ​​nyrerne. Adrenal problemer kan forårsage både udbredte og ødelæggende betingelser i kroppen. En række forskellige faktorer kan føre til adrenale problemer.

adrenal betingelser

Urologyhealth.org rapporterer, at forhold, som er direkte forbundet med adrenale problemer omfatter Cushings sygdom, adrenale tumorer, hypofyse tumorer og hyperaldosteronisme. The National Institute of Health nævner også Addisons sygdom som en adrenal problem.

hormon ubalance

Som en del af det endokrine system, binyrerne både producerer og kontrolleres af hormoner. Når binyrerne ikke fungerer korrekt de kan producere et overskud eller utilstrækkelig mængde af vigtige hormoner, herunder cortisol, adrenalin og aldosteron (et kønshormon).

Fysiske effekter

De fysiske virkninger af en adrenal lidelse varierer betydeligt blandt betingelser, men kan omfatte vægtøgning, diabetes, forhøjet blodtryk, træthed, kvalme og brystsmerter, ifølge urologyheath.org.

Behandling

Adrenal problemer forårsaget af tumorer er typisk behandles gennem kirurgisk fjernelse af tumoren, rapporterer endocrineweb.com. Tilfælde af en underproduktion af adrenale hormoner eller fjernelse af et hormon-producerende kirtel kan kræve hormon tilskud.

Outlook

Hvis korrekt diagnosticeret, kan de fleste adrenal problemer med held behandles eller kontrolleres ved et kirurgisk indgreb, medicin eller kemoterapi i tilfælde af cancer.


        

Udgiv min kommentar