Fantacine.com

Antithiamine kost for at hjælpe med gigt

Gigt var engang kendt som "den rige mands sygdom", som det blev betragtet som en overbærende liv at spise højt fedtindhold fødevarer, såsom godt marmoreret kød, og drik et overskud af alkohol. Gigt forstås bedre nu som ophobning af urinsyre krystaller omkring leddene, som ikke med held metaboliseres af nyrerne. Fed mad og alkohol kan forværre eller bringe på en opblussen af ​​symptomer, så efter en diæt for at undgå disse udløser vil hjælpe lindre symptomerne. En kost med fødevarer, der indeholder Thiaminase enzymer (som nedbrydes thiamin, vitamin B1) kan være kontraindiceret for gigt syge.

Purin som bidragyder til Gout

Overvej at spise fødevarer, der er lav i purin. Purin er det stof, der nedbrydes af nyrerne i urinsyre. Jo mindre purin i din kost, jo mindre nyrerne skal arbejde og jo mindre chance er der, at urinsyre vil opbygge i leddene. Undgå fødevarer såsom indmad, fiskeæg og forarbejdet i olie, samt øl og højt fedtindhold mejeriprodukter, såsom ost.

Vand og dens Virkning i gigt

Drik masser af vand for at lette udskillelsen af ​​urinsyre og stimulere nyrerne til at behandle eventuelle puriner tilstrækkeligt. Drik mindst 8 glas vand om dagen eller erstatte juice eller nonfat mælk. Kaffe anbefales ikke at erstatte nogen af ​​disse portioner på grund af sin vanddrivende effekt, og alkohol er heller ikke en mulighed, da den er høj i purinindhold.

Antithiamine Diet

Fødevarer med antithiamine egenskaber indeholder enzymer, der kan ødelægge eller forstyrre thiamin optagelse i kroppen. Thiamin (B1-vitamin) bidrager til hjerte-kar-og perifere nervesystem funktioner og findes i havregryn, frø, grønkål, asparges, kartofler, æg og lever. Omvendt fødevarer, der har enzymatisk Thiaminase (antithiamine) egenskaber omfatter forarbejdede fisk og kød, kaffe, nogle bær, såsom blåbær og ribs, og kål.

Antithiamine Kost Kontraindikation

Selv om en antithiamine kost, indeholder nogle sunde, plantebaserede komponenter, det fremmer fødevarer, der kan forværre gigt og er høj i puriner, for eksempel, forarbejdet fisk og kød. Kaffe har også antivitamin B1 (thiamin) egenskaber, som er kontraindiceret i en kost for at mindske symptomerne på gigt. Mens blåbær og ribs har antioxidant egenskaber og kål er høj i fiber, bør en person, der lider af gigt indarbejde en overordnet sund, velafbalanceret kost med lavt fedtindhold protein, høj-komplekse kulhydrater og lav fedt i deres diæt stedet for at fokusere på en streng, antithiamine regime alene.


        

Udgiv min kommentar