Fantacine.com

Brain Cancer Symbol

Kræft i hjernen er en vanskelig kræft at håndtere: Årsagen er ikke helt kendt, og behandlinger kan være kompliceret, da de kan forstyrre normal hjernefunktion eller føre til yderligere skade. Kræft i hjernen kan begynde i hjernen (primær kræft i hjernen) eller et andet sted i kroppen og spredes til hjernen (sekundær kræft i hjernen). Patienter, overlevende og familiemedlemmer vise deres støtte til kræftpatienter hjerne ved at bære eller vise hjernen kræft symboler, i farver, bånd og ædelstene.

Typer af kræft i hjernen

Primær kræft i hjernen kommer i mange former. Astrocytoma findes i hjernestammen, cerebellum, hvid substans og rygmarven. Hjernestammen gliom former i forskellige dele af hjernen stamceller: medulla, pons og midthjernen. Choroid plexus papillom er i hjertekamrene af hjernen, mens ependymom er i ventriklen membraner og den centrale kanal af rygsøjlen. Glioblastoma multiforme, en af ​​de farligste former for kræft i hjernen, begynder i gliaceller i hjernen. Medulloblastom findes i den fjerde cerebral ventrikel og cerebellum. Akustiske neuroma formularer på vestibulocochlear nerve. Lymfom er fundet på lymfocytterne, meningeom begynder på meninges og en pinealkirtlen tumor starter på pinealkirtlen. Hypofyseadenom formularer på overfladen celler i hypofysen. Schwannoma påvirker myelin kappe, der ombrydes omkring Axon af en neuron.

General Cancer Awareness

Den lavendel bånd omfatter alle former for kræft. The American Cancer Society Relay for Life bruger det.

Childhood Cancer

Mange børn er ramt af kræft i hjernen, såvel som ved andre kræftformer. Guldet bånd er symbolet på alle barndom kræftformer og børn, der har lidt af kræft.

Brain Cancer Ribbon

Båndet for kræft i hjernen er grå. Den grå bevidsthed bånd omfatter alle former for kræft i hjernen, både primære og sekundære. Det grå bånd også er symbolet for hjerneskade, astma, allergi, diabetes og Parkinsons sygdom.

gemstones

Nogle mennesker bruger smykker at vise deres støtte til kræftpatienter hjerne og efterladte. Udover smykker indarbejde det grå bånd, kræft i hjernen har særlige smykkesten, herunder sølv blonder agat og hæmatit, som også grå.


        

Udgiv min kommentar