Fantacine.com

Immundefekter forårsaget af Protein Fejlernæring

Hvad er immundefekt?

Den menneskelige krop immunsystem beskytter sig mod potentielt skadelige antigener som kræftceller, mikroorganismer, toksiner, og blod og væv fra et andet menneske. Hvide blodlegemer og immunglobuliner er en del af immunsystemet og hjælp ved at ødelægge fremmed materiale i kroppen. Immundefekt er, når dit immunforsvar mangler svar på udenlandske antistoffer og undlader at kæmpe off invaderende stoffer. Immundefekt kan forårsage en normalt enkel og mild sygdom at vende persistente, tilbagevendende, svær og til tider dødelig.

Immundefekter forårsaget af protein fejlernæring

Fejlernæring er den mest almindelige årsag til immundefekt verdensplan. Ernæring er en absolut nødvendighed faktor for immunreaktioner. Protein-energi underernæring udvikler sig, når kroppen ikke er tilstrækkeligt tilfreds med sine ernæringsmæssige behov. Proteinmangel kan stadig forekomme, hvis en persons kost giver nok energi men mangler protein; imidlertid manglen er mere tilbøjelige til at være dobbelt, mangler både energi og protein. Protein-energi-fejlernæring er forbundet med signifikant cellemedieret immunitet, hvide blodlegemer funktion og cytokinproduktion. Selv en mangel af enkelte næringsstoffer kan resultere i et ændret immunrespons på fremmede stoffer. Mikronæringsstoffer som jern, kobber, zink, folinsyre og vitaminerne A, C, E og B-6 har alle vigtige indflydelse på immunrespons.

Fakta om protein fejlernæring

Protein underernæring almindeligvis udvikler sig i den ældre eller børn, hvis forældre er fattige. Intensiteten af ​​protein fejlernæring er afhængig af personens forudgående ernæringsstatus. Læger kvantificere en persons ernæringstilstand og opdage abnormiteter ved at sammenligne standardiserede normer til din højde og vægt, beregne din body mass index (BMI) og måle hudfoldens tykkelse af overarmen. Tilstrækkelig ernæring kan genoprette normal kropssammensætning.


        

Udgiv min kommentar