Fantacine.com

Tilbagetrækning symptomer fra steroider for Crohns sygdom

Tilbagetrækning symptomer fra steroider for Crohns sygdom


Steroider, der anvendes til behandling af Crohns sygdom adskiller sig fra de anabolske steroider forbundet med bodybuildere. De efterligner kortison produceres i kroppen. Disse steroider hjælpe mennesker med Crohns sygdom, såvel som dem, der har allergi, gigt, colitis, nyresygdom og astma.

Syntetisk Kortison

Fremstillet cortison er enten en corticosteroid påføres huden eller en systemisk steroid indtages oralt eller injiceres. Det virker som hormonet kortison.

Fungere

Systemisk steroid produkter regulere betændelse lige så kortison, deres naturlige modstykke, gør.

effekter

Med langvarig brug, kroppen bremser sin egen produktion af kortison. Af denne grund steroider er ofte ordineret i en begrænset tidsperiode. Inddragelse skal være langsom til at tillade, at organet til at øge produktionen gradvist.

Tilbagetrækning

Tilbagetrækning forårsager ubalance af steroider, hvilket kan føre til lavt blodtryk og blodsukker samt uregelmæssig menstruation.

Symptomer

Symptomer på steroid tilbagetrækning kan omfatte opkastning, diarré, mavesmerter, svaghed og træthed, og du måske tror, ​​du har influenza. Nedsat appetit og vægttab kan også forekomme og lejlighedsvis, forhøjede calcium, feber, muskelsmerter og ledsmerter.


        

Udgiv min kommentar