Fantacine.com

Hvordan man behandler en feber med naturlægemidler

En feber består af symptomer forbundet med en betydelig stigning i kropstemperaturen, normalt anlagt den ved en infektion. Fordi der i traditionel medicin, feber var den mest almindelige tilstand, og også en vigtigste dødsårsag, er naturlægemidler er stort set blevet gearet til at behandle feber i århundreder. Herbal styring af feber har vist sig at være meget effektivt, specielt fordi det sigter mod at hjælpe kroppen komme igennem sin feber. Lægemidler såsom aspirin "slukke" for feber og antibiotika dræbe invaderende organismer. Begge disse metoder se bort fra mulige værdi af selve feber. Den herbalist ser feber som en mulighed for at styrke og forbedre kroppens forsvar.

Instruktioner

Hvordan man behandler en feber med naturlægemidler

1 Medicinske eksperter indrømme, at selv om normal kropstemperatur er gradueres ved 98,6 F, det er en standard gennemsnit. Nogle folks kropstemperatur er normalt højere, mens andre er normalt lavere. En feber defineres som en kropstemperatur over 100,5 grader F. Kropstemperaturen styres af hypothalamus del af hjernen; dette er kroppens termostat. Det er blevet foreslået, at feber kan være nyttigt i nogen grad fordi stigningen i temperaturen skaber et miljø, hvor visse patogener, ikke kan overleve.

2 Treat a feber med echinacea, som også har stor antiviral og antioxidant. Det fås i ekstrakter, tinkturer, tabletter, kapsler og salver. Den fås også i kombination med andre urter, vitaminer og mineraler. Den anbefalede dosis for en voksen er: 1 til 2 gram tørret rod eller urt, som te 2 til 3 ml standardiseret tinktur ekstrakt 300 mg pulveriseret ekstrakt indeholdende 4% phenoler tincture (1: 5): 1 til 3 ml (20 til 90 dråber) Stabiliseret flydende ekstrakt: 0,75 ml (15 til 23 dråber) Halvere dosis for et barn.

3 Brug lakrids som en anden plantestoffer middel til behandling af feber. En typisk dosis af hele lakrids er 5 til 15 g dagligt. Det er ikke anbefale brugen af ​​doser denne høje i mere end et par uger. For langsigtede forbrug, ca. 0,3 g lakridsrod dagligt er sikkert for voksne.

4 Forkæl feber med timian. Denne lægeplante er også fantastisk til at behandle bronkitis og halsbetændelse. Forbered timian te ved at tilsætte 2 tsk fuld af tørrede urter i en kop kogende vand, stejle i 10 minutter og derefter stamme. 1-2 gram urt bør tages flere gange om dagen, indtil feber pauser. En flydende ekstrakt, 1 / 4-3 / 4 teskefuld (1-4 ml) tre gange dagligt, kan også anvendes. Et andet alternativ er at bruge en tinktur, 1 / 3-1 teskefuld (2-6 ml) tre gange dagligt.

TIPS

  • Echinacea bør ikke anvendes af folk, der er allergiske over for de daisy-lignende planter af Asteraceae familien (f.eks. Ragweed).
  • Echinacea er ikke anbefalet til brug under graviditet eller amning.
  • Echinacea bør også undgås af folk med progredierende systemiske sygdomme som tuberkulose eller dissemineret sklerose.
  • Tager høje doser af lakrids for to eller flere uger kan forårsage højt blodtryk, væskeophobning, og symptomer relateret til tab af kalium.
  • Brug ikke timian under graviditet eller amning.
  • Brug ikke timian hvis du har nyre- eller leversygdom.
  • Må ikke indtages æterisk olie af timian.

        

Udgiv min kommentar