Fantacine.com

Spinal Cord Stimulator Komplikationer

For patienter, som oplever kroniske rygsmerter, kan en rygmarv stimulator anbefales at mindske symptomerne. Ifølge eOrthopod.com, har indopereret rygmarv stimulator ikke nødvendigvis lindre alle smerter, men har vist sig at forbedre symptomer med 50 procent eller mere. Enheden er installeret via et indsnit i ryggen nær rygsøjlen og virker ved at påvirke elektriske stimulationer, der forårsager smerte i kroppen. Som med alle operationer, at proceduren installere en rygmarv stimulator ledsages af risici, der bør overvejes før indgrebet.

Defekt Device

Rygmarven stimulator består af en sender, batterioplader, puls generator og kundeemner, er placeret på nerverne, der forårsager smerte. I nogle tilfælde kan anordningen mislykkes, og resultere i et defekt ledning eller manglende genoplade, hvilket kan føre til tilbagevenden af ​​smertefulde symptomer. Hvis dette sker, er yderligere kirurgi nødvendig for at fjerne den defekte enhed, og erstatte det med et nyt.

Infektion

Enhver procedure, der kræver indsnit eller insertion af kirurgiske instrumenter i kroppen tillader muligheden for infektion. Infektion kan forekomme i de dybe væv eller knogler i kroppen eller endda på stedet for indsnittet selv, som er lettere at behandle end en infektion i kroppen. En patient bør gives intravenøs antibiotika under operationen. Men hvis infektion forekommer, kan stimulatoren skal fjernes, før infektionen heler,. Patienterne skal være opmærksomme på symptomer som feber samt hævelse, rødme eller dræning fra incisionssted der kan være tegn på en infektion.

nerveskader

Fordi implantation af stimulatoren kræver navigere sarte nerver i rygsøjlen, er det muligt, at nerverne kan spaltes eller på anden måde beskadiget under proceduren. Dette kan føre til symptomer såsom svaghed, smerte eller følelsesløshed i kroppen.

pneumothorax

Rygmarven stimulator insertion procedure kræver indsættelse af nåle i brystet eller øvre ryg, der kan forårsage lunge til at kollapse. Hvis dette sker under operationen, vil der blive taget øjeblikkelig indsats for at genoprette funktionen og form til lungen.

Spinalvæske Lækage

Installationen af ​​en elektrode wire websted omkring spinalvæsken kan resultere i en lækage af denne væske fra hele det epidurale rum, som er den yderste del uden for spinalkanalen. Symptomer som en alvorlig og langvarig hovedpine eller følelse af træthed kan signalere en lækage, hvilket kan helbrede sig selv, hvis mild eller kan kræve kirurgi, hvis mere alvorligt at reparere.


        

Udgiv min kommentar