Fantacine.com

Risikoen ved at bruge en Inversion Table

Risikoen ved at bruge en Inversion Table


Ved anvendelse af en inversion bordet er en form for inversion terapi anvendes til behandling af rygsmerter. Denne fremgangsmåde involverer hængende på hovedet og ved hjælp af vægten af ​​kroppen til forsigtigt trækkraft til rygsøjlen, hvilket reducerer trykket på skiverne.

Overvejelser

Ved anvendelse af en inversion bordet bremser hjerteslag, øger blodtrykket og øger blodgennemstrømningen til hovedet. Ifølge Sports Injury Clinic, inversion terapi er sikker, når udføres korrekt. Begyndere bør starte ud med hovedet kun seks til otte inches lavere end fødder og langsomt øge vinklen, én grad ad gangen.

Advarsel

Personer med visse medicinske tilstande bør ikke bruge en inversion bordet på grund af sundhedsrisici. Betingelser omfatter højt blodtryk, hjerte eller kredsløbslidelser, brok, grøn stær, fritliggende nethinder, conjunctivitis eller rygmarvsskade. Folk, der er overvægtige, der tager blodfortyndende medicin eller acetylsalicylsyre, har de seneste frakturer, knogle svaghed, en mellemøret infektion eller er gravid er også i fare.

Misforståelser

Ved anvendelse af en inversion bordet er blevet forbundet med slagtilfælde. Ifølge nogle inversion bordet fabrikanter, denne påstand er overdrevet.


        

Udgiv min kommentar