Fantacine.com

Problemer af forkert løfteteknik

Problemer af forkert løfteteknik


Løft med dine ben, ikke din ryg. Alle har hørt denne sikkerhed tip på et tidspunkt, og det er stadig et godt råd. Selv hvis du har fået væk med dårlige løfteteknik i lang tid, chancer er, hvis du fortsætter med at ansætte forkert løfteteknik, så vil du lider store smerter til sidst. Den særlige skade du lider vil sandsynligvis være en på den korte liste over mulige løfteskader.

Løfte og Spine

De fleste skader fra forkert løft falder ind under kategorien af ​​rygskader. Mere specifikt forekommer disse skader i de strukturer i rygsøjlen eller musklerne knyttet til rygsøjlen. Endnu mere specifikt er de fleste af disse skader opstår i lænden, eller i lumbosacral region mellem de øvre hofter og langs den nederste kurve af ryggen over balderne. For at undgå disse skader, når du står op, ikke bøje fremad i taljen under løftet.

Muskler

Med forkert løft, kan du strække eller rive muskler knyttet til lumbosacral rygsøjlen. Strækker musklen ud over dens kapacitet kaldes en stamme. Stammer opleves som akutte smerter, når skaden sker, der kan blive forværret, hvis musklen reagerer på skade ved ordregivende i spasmer. Timer og dage efter en muskel stamme, kan betændelse sat i omkring skaden, som forårsager smerte til at vare længere og healing at bremse. De fleste mennesker behandler stammer med hvile, is og anti-inflammatoriske. En muskel tåre kaldes en forstuvning. En forstuvning har alle de egenskaber, en stamme, men er mere alvorlig. Smerten er større, og helingen tager længere tid.

Samlinger

Rygsøjlen består individuelle knogler kaldet ryghvirvler, og disse ryghvirvler er forbundet til hinanden med nonbony væv, der omfatter samlinger mellem hver hvirvel. Hver spinal joint har tre ledbånd. Forkert løft kan skade nogen af ​​disse ledbånd. Belaste disse strukturer kan resultere i akut smerte, efterfulgt af muskelkramper og inflammation. Stammer kræver samme behandling som muskel stammer - hvile, is og anti-inflammatoriske. Fordi disse skader kan ar og deformere væv, de undertiden føre til reinjury eller kronisk inflammation.

diske

Mellem de vertebrale leddene er en pude kaldes den intervertebrale fiberbrusk, eller disken. Hvis disken forskydes fra sin position ved en forkert løft, så omtales denne skade som en diskusprolaps, eller gled, disk. Denne skade er meget smertefuld og kan føre til smerter i andre dele af kroppen. Disc skader ofte kræve kirurgisk korrektion.


        

Udgiv min kommentar