Fantacine.com

Sådan Plan for genopretning efter operation

Sådan Plan for genopretning efter operation


Hvis du er vant til et godt helbred, når du står over for en kirurgisk procedure kan du finde den værste del er recovery-medmindre du forberede i forvejen. Disse tip kan hjælpe dig med at planlægge restitution efter operation for at gøre overgangen tilbage til sundhed gå glattere og hurtigere.

Instruktioner

Sådan Plan for genopretning efter operation

1 Rådfør dig med din læge om hvad du kan forvente efter din operation, herunder både normale og udvidede inddrivelse gange. Diskuter foranstaltninger, som du kan tage for at fremme healing og hvilke begrænsninger, hvis nogen, vil du blive konfronteret med under og efter helbredelse. Spørg for professionelle henvisninger, såsom en sygehjælper, hvis det er nødvendigt.

2 Lav en liste over dine forpligtelser og adskille dem, der vedrører arbejde, hjem og familie. Gå gennem listen og fjerne elementer, der er ikke-essentielle. Skelne forskellen mellem, hvad der skal gøres, og hvad du gerne dygtig. Fokus på den tidligere i din kirurgisk efterbehandling planlægning.

3. Overvej rimelige forventninger til, hvad du planlægger at udrette under restitution, og at det, du forventer fra andre. Hvis rengøring skal gøres, indse, at det ikke kan leve op til dine standarder. Hvis du skal forvise job ansvar, så gør det på en måde, der giver dig mulighed for at hvile efter behov, i stedet for at kræve din stadige input og tilsyn. Undgå overvurdere dine evner, hvis det er i modstrid med dit helbred, og i stedet acceptere de midlertidige begrænsninger. Dette vil fremme en hurtigere genopretning.

4 Plan for genopretning efter operationen mest effektivt ved at delegere nødvendige opgaver på forhånd. Overvej om det vil være tilstrækkeligt at engagere hjælp fra familie og venner eller om det vil være umagen værd at hyre professionel hjælp. Folk er generelt ivrige efter at hjælpe, men kan undervurdere omfanget af forpligtelsen. Har en åbenhjertig diskussion om deres evne til at opfylde de krav, udvikle en tidsplan, og spørge om der er noget, du kan gøre for at gøre deres arbejde lettere.

5 Rethink nye måder at blive involveret med hjem og familie krav. Hvis du er godt nok, tage på opgaver såsom at betale regninger eller hjælpe børnene med deres lektier. Fortæl familien at skifte til papir plader for at reducere belastningen på snavset service. Spil kort med familien i sengen. Selv minimal involvering kan gøre dig og din familie føler sig bedre og mindre tilbøjelige til skyld for at skulle portnere eller assistance.

6 Find måder at holde din spiritus op og selv underholdt. Hvis du er en aktiv person kan du snart blive kede med tv og magasiner. Tænk på noget, du har ønsket at gøre, men har ikke haft tid til og bruge denne tid til at øve det eller lære om det. Hvis du sidder fast for ideer spørge dine kreative kære om hjælp eller bare hoppe ind i en ny hobby og give det en chance. Den gladere du er den sundere du vil være, og stimulerende aktiviteter er en vigtig del af din opsving efter operationen.

TIPS

  • Undersøg sundhedsmæssige fora online, hvor patienter, der har oplevet lignende medicinske tilstande samles. Lær af deres succeser og vanskeligheder i genopretning og justere din efter operationen planlægning i overensstemmelse hermed.
  • Nogle nye aktiviteter at prøve omfatter: lydbøger (til læring eller sjov), kunst, kalligrafi, skrivning prosa eller kronikker, online frivilligt arbejde, modeller, skrot booking, online-undervisning og meget mere.

        

Udgiv min kommentar